Kirjoitukset avainsanalla helmikuu 2019

www.pixabay.com

Helmikuussa sain tosiaan pienemmän palkan, jossa oli vain yhden listan lisät ja olin ollut tammikuussa lomallakin, joten lisiä oli tietenkin vähemmän.

Katsellessani tilitietojani helmikuun ajalta huomasin, että minulla oli kulunut kuukauden aikana tavallista vähemmän rahaa esim. ruokaan. Tästä eteenpäin pyrinkin koko ajan pienentämään ruokamenoja.

Helmikuussa ei ole ehtinyt juuri yhtään huvittelemaan. En käynyt ulkona syömässä kuin miehen kanssa ja hän maksoi ne. Shoppailemassa en käynyt kertaakaan.

Helmikuun aikana lyhensin velkojani enemmän kuin minimin ja laitoin vähän rahaa talteen itselleni.

Helmikuussa jäin vähemmän tappiolle kuin tammikuussa. Tämä on kulutustottumuksien muuttamisen ansiota. 

Kuun viimeisenä päivänä jouduin kuitenkin ostamaan tarpeellisia lääkkeitä apteekista luottokortilla.

Tällä hetkellä rahatilanteeni onkin taas se sama kuin aina. Odotan maaliskuun tiliä. Ei siis siinä mitään erikoista. Näin on ollut pitkään ja vielä pitkään tulee näin olemaankin. Nopeasti ei taloustilanteessani tule muutosta tapahtumaan. Ellen sitten voita Veikkauksen peleissä rahaa.

Jatkan samaan malliin. Kulutuksen minimointi edelleen se minulle paras keino hallita talouttani. 

Miltä sinun helmikuun tilinpäätöksesi näytti?

Parempaa taloustilannetta kaikille toivottelen maaliskuulle!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Pitäisi alkaa pitää kirjaa menoista ja tuloista, jotta ehkä pystyisin alkaa säästämään jostakin. Itsekään ei kyllä ole tässä kuussa tullut huviteltua oikeastaan yhtään, mutta paljoa ei ole rahaa enää jäljellä. Ehkä sitten mennyt ruokaan rahaa enemmän.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat