Kirjoitukset avainsanalla hyvää ja onnellista uutta vuotta

Kuvat: www.pixabay.com

Huomenna se alkaa eli uusi vuosi 2019. Uusi vuosi on usein lupauksien aikaa. Monesti sitä on tullut luvattua kaikenlaista. Useimmiten itselläni lupaukset ovat liittyneet jotenkin painonhallintaan.

 

Vuosi sitten en luvannut laihduttaa https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/miksi-en-lupaa-laih.... Tämä onkin ollut ihan järkevä ajatus, sillä olisin todennäköisesti vain uuvuttanut itseni pahasti niukalla ruokavaliolla ja liian intensiivisellä treenaamisella.

 

Tänään en lupaa mitään itselleni enkä muille. Sen sijaan asetan itselleni tavoitteita vuoden 2019 ajalle. Sellaisia tavoitteita, joista koen olevan itselleni hyötyä. Nämä tavoitteet ovat myös erittäin realistisia toteutua eivätkä liian haasteellisia. Ja maailma ei kaadu, vaikka välillä niistä vuoden aikana poikkeaisin. Aina voi palata takaisin ruotuun. Pääasia on, että alkaa aina uudestaan.

 

Nämä tavoitteet tuovat minulle parempaa sivistystä, kuntoa ja taloudellista tilannetta. Olen valinnut nämä tavoitteet, koska ne ovat juuri niitä asioita, joista te lukijani olette olleet tämän vuoden aikana kiinnostuneita. Aionkin vuoden 2019 aikana tehdä näihin tavoitteisiini liittyen postauksia. Pääsette seuraamaan, miten hyvin saan pidettyä tavoitteistani kiinni. Ja miten ne tulevat vaikuttamaan elämääni vuoden aikana.

 

Tavoitteeni vuodelle 2019:

 

1. Säännöllinen kuntoilu. Tavoitteena on kohentaa ja pitää yllä peruskuntoa. Aion kuntoilla 4x viikossa. Kuntoilu sisältää sauvakävelylenkin, kuntosalitreenin, kuntopyöräilyä ja kävelylenkin.

 

2. Joogaan 3x viikossa 10 min kerrallaan. Meditoin, rentoudun, milloin mitäkin joogaan liittyvää.

 

3. Lyhennän velkojani joka kuukausi enemmän kuin minimisumman.

 

4. Osallistun Helmet-lukuhaasteeseen. Ensimmäinen kerta minulla koskaan. http://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Vinkit/Helmetlukuhaaste_...(173868)

 

5. Olen koko vuoden ilman runsassokerisia herkkuja, kuten karkit, suklaa jne. Eli vältän sellaisia tuotteita, missä yli 30 % sokeria.

 

 

Mielestäni olen hyvin osannut valita itselleni sopivat tavoitteet. Sinäkin voit ottaa nämä itsellesi tavoitteeksi tai jonkun näistä, minkä koet itsellesi tärkeäksi.

 

Oletko sinä jo miettinyt itsellesi tavoitteet vuodelle 2019?

 

 

Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat