Kirjoitukset avainsanalla gefilus

www.pixabay.com

Hyi, että onkin etova olo. Onnistuin saamaan itselleni ripulin. Epäilen sen johtuvan jostakin, mitä olen syönyt. Pojalla ei ole oireita, joten ehkäpä se ei ole tullut kotona olevasta ruoasta. Todennäköisesti ei.

Päivä on kulunut wc:ssä istuessa ja nukkuessa. Nyt on jo pikkuisen parempi olo, mutta ruoka ei oikein maistu. Pyysin poikaa tuomaan kaupasta Jaffaa ja sipsejä. Näiden avulla on ennenkin selvitty vatsataudista. Muistan, miten jo lapsena sai kipeänä ollessaan Jaffaa. Ja miten hyvältä se aina kipeänä maistuikaan. Ja edelleenkin maistuu. Sipsit on myös hyviä, koska niissä on suolaa. Pysyy natriumarvot normaaleina.

Aion kuluttaa aikaani nyt ihan vaan löhöilemällä. Katson telkkua ja luen kirjaa. Blogia pystyy onneksi pitämään kipeänäkin. Jos siis vaan jaksaa. Ajankulua tämäkin siis.

Olen tänään hoitanut itseäni seuraavalla tavalla. Heti aamulla otin Gefiluskapselin. Niistä on ennenkin ollut hyötyä. Kävin suihkussa ja nukuin pitkät unet. Olin koko päivän syömättä. Vasta nyt illalla olen syönyt vähän jotain. Jaffaa ja sipsejä tekee mieli. Menen tänään ajoissa nukkumaan. Huomenna tämä on toivottavasti jo ohi.

Onko teillä minulle vinkkejä, miten vielä voisin nopeuttaa toipumistani?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat