Kirjoitukset avainsanalla Jojo Moyes

"Lontoossa vuonna 1969 syntynyt Jojo Moyes on valtavan suosittu naistenviihdekirjailija, jonka teoksia luetaan 44 kielellä. Hänen kirjojaan on myyty yli 38 miljoonaa kappaletta, ja 12 maassa ne ovat nousseet myyntilistojen ykkösiksi. Jojo aloitti uransa toimittajana ja ryhtyi sittemmin täysipäiväiseksi kirjailijaksi. Valkokankaillakin vuonna 2016 nähty läpimurtoromaani Kerro minulle jotain hyvää (2015) on saanut jatkoa kirjoista Jos olisit tässä (2016) sekä päätösosasta Elä rohkeasti (2018). Moyes asuu aviomiehensä ja kolmen lapsensa kanssa maatilalla Essexissä, Englannissa." ( Gummerus )

 

"”Elä rohkeasti, Clark”, Will sanoi Louisalle ennen kuolemaansa. Nyt Louisa ”Lou” Clark, englantilaisen pikkukaupungin tyttö, pakkaa mehiläissukkahousunsa, levittää siipensä ja tekee viimein unelmista totta. Hän muuttaa New Yorkiin uuden työn ja elämän perässä mutta yrittää samaan aikaan pitää yllä etäsuhdetta poikaystävänsä kanssa.

New York huumaa, haastaa, yllättää ja tempaisee Louisan kauas mukavuusalueeltaan. Kaikki ei totisesti mene niin kuin suunnitelmissa – etenkään kun tekee töitä superrikkaiden talossa, joka on täynnä salaisuuksia ja suuria persoonia. Uuden ja vanhan elämän repiessä häntä kahtia Lou joutuu pohtimaan, kummalle puolen Atlanttia oikein kuuluu. Ja kuka todella on Louisa Clark ja mitä hän haluaa?

Louisa Clark tuli lukijoille tutuksi Jojo Moyesin läpimurtoromaanissa Kerro minulle jotain hyvää ja sen jatko-osassa Jos olisit tässä. Tarinan optimistinen päätösosa Elä rohkeasti naurattaa, itkettää ja herättää halun matkustaa heti New Yorkiin."  ( Gummerus )

Kirja on juuri sitä, mitä odotinkin. Romantiikkaa ja draamaa on juuri sopivasti. Kirja vaan on liian paksu luettavaksi tavallisena työviikkona. Selasin loput 200 sivua loppuun aika nopeasti, koska todellakin halusin tietää loppuratkaisun. Joka tietyllä tapaa jäi hieman avoimeksi. Kun luet kirjan, varaa siihen enemmän kuin viikko aikaa, jotta voit rauhassa nautiskella siitä.

Tässä on hyvä joululahjavinkki äidille, siskolle, tyttärelle, ystävälle tai vaimolle. Prismassa ainakin näytti olevan tätä kirjaa myynnissä kovakantisena. Ei ollut kalleimmasta päästä hinta.

 

Kirjan tiedot:

Sidosasu Sidottu

Sivumäärä 502

Koko 145 x 214 mm

Alkuteos Still Me

Suomentaja Heli Naski

Kirjastoluokka 84.2

ISBN 9789512410095

Gummerus kustannus, elokuu 2018

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat