Kirjoitukset avainsanalla kirjaesittely

Kuva: Adlibris

"Saavuta tavoitteesi Nannan opastamana!

Motivaatiokirja tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti avaa omien kokemustensa kautta sitä, miten löytää tasapaino elämään perheen, työn ja parisuhteen ristipaineessa – ja kulkee life coachina lukijan mukana.

Nanna Karalahti puhuu kirjassaan inspiroivasti ja ajatuksia herättävästi elämäntapamuutoksesta kohti tavoitteiden saavuttamista. Hän kulkee rinnalla opastamassa, kuinka taltuttaa kiire ja löytää aikaa oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Nannan mukaan elämäntapaa ei voi keksiä tyhjästä – se muodostuu oikeista valinnoista jokaiselle omalla tavalla. Olivat tavoitteet sitten treenaamiseen, hyvinvointiin tai elämänhallintaan liittyviä, ne on mahdollista saavuttaa.

Selkeiden ohjaavien esimerkkien avulla päätös saavuttaa unelmansa on helpompaa! Omat vinkkinsä elämän mittaiselle matkalle antavat suositun Herotreeni-valmennuskonseptin valmentajat, kuten tankotanssija Oona Kivelä ja crossfiturheilija Steffi Hagelstam.

Nanna Karalahti on ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer. Hän on luonut Herotreeni-valmennuskonseptin, jonka avulla ihmiset löytävät elämäänsä elinvoimaa ja energiaa. Yrittäjänä ja kahden pienen lapsen äitinä hän luovii joustavasti arjen haasteissa. " Adlibris

 

Kirjan tiedot:

Teos: Sinä pystyt

Tekijä: Nanna Karalahti

Kustantaja: WSOY

Sivuja: 160, äänikirja 3 h 46 min

Mistä: Kuuntelin Book Beatista

 

Minulle tuli tästä kirjasta heti sellainen tunne, että haluan ehdottomasti kuunnella sen. Nanna Karalahti on mielestäni hyvä esimerkki siitä, että kaiken elämässä ei aina tarvitse olla niin täydellistä. Elämään kuuluu vastoinkäymisiä ja niistä on mahdollista selvitä, kun vain asettaa oikeanlaiset tavoitteet ja työskentelee niin että nämä tavoitteet täyttyvät. Mitään ei ilmaiseksi saa. Tai ainakaan kaikki meistä eivät saa.

Kuunneltuani tämän kirjan tunsin taas, että kyllä minä vielä pystyn tekemään elämäntapamuutoksen. Jos Nanna jaksaa tehdä kaiken sen, minkä jaksaa niin kyllä minun todellakin pitää jaksaa tehdä ne asiat, mitkä vaaditaan parempaan terveyteen. Minulla on paljon helpompi elämäntilanne kuin hänellä enkä ole kuin kymmenen vuotta vanhempi, joten nyt kyllä otan itseäni niskasta kiinni todellakin.

Kirja on erittäin hyvää psyykkausta! Suosittelen muillekin sohvaperunoille!

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Lehtolainen on Vesannolla syntynyt kirjailija. Kirjailijantyönsä lisäksi hän on toiminut mm. kirjallisuuden tutkijana, kolumnistina ja kriitikkona sekä suorittanut filosofian lisensiaatin tutkinnon vuonna 1995. Hän asuu nykyään länsiuusimaalaisessa Degerbyssä." Tammi

 

"Rakastetun rikoskirjailijan uutuus! Piinaava tarina kunnollisesta ihmisestä, joka joutuu keskelle hengenvaarallista kostoretkeä.

Syrjäisen erämaa-alueen hoitaja Aino löytää henkitoreissaan olevan miehen. Tomas on kaapattu suoraan lentokentältä, huumattu ja hylätty vaatteitta kuolemaan.Tomaksen toivuttua he alkavat selvittää, ketkä ovat teon takana ja miksi. Tomas tajuaa olevansa syyttömänä keskellä hengenvaarallista rikosvyyhtiä – ja verenjanoisen moottoripyöräjengin takaa-ajama.

Valapatto kertoo kahdesta tavallisesta, kunnollisesta ihmisestä, jotka joutuvat ilman omaa syytään keskelle ammattirikollisten kostoretkeä. Se on tarina ystävyydestä, hylkäämisestä ja petoksesta. Onko toivoa selvitä hengissä sotkusta, jonka joku toinen on pannut alulle? Onko aika rikkoa kauan sitten tehdyt valat?" Tammi

 

Kirjan tiedot:

Teos: Valapatto

Tekijä: Leena Lehtolainen

Vuosi: 2019

Kustantaja: Tammi

Sivuja: 404, äänikirja 10 h 24 min

Mistä: Book Beat

 

Olikin kivaa vaihteeksi kuunnella dekkari. Valitsin kirjan, koska olen aiemminkin lukenut Leena Lehtolaisen kirjoja. Mielestäni ne ovat olleet useimmiten jännittäviä ja mukaansatempaavia. Niin tälläkin kertaa. Kirja tuli kuunneltua suhteellisen nopeasti, vaikka minulla on ollut paljon kaikkea muutakin tekemistä viime aikoina.

Suosittelen kirjaa dekkareiden ja jännityksen ystäville.

 

 

 

 

 

 

Kuva: Atena

"Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. Idioottien ympäröimä? -kirjaa on myyty Ruotsissa muutamassa kuukaudessa jo 70 000 kappaletta." Atena

 

"Huippusuositun tietokirjailijan uusi teos johtamisen vaikeudesta

Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos alaisesi pakenevat paikalta aina, kun työtehtävät ovat jaossa, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Onko tiimissäsi pelkkiä vätyksiä ja laiskottelijoita? Kenties sinä ja työntekijäsi olette persoonallisuudeltanne vain niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Tämä kirja kertoo, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Laiskat alaiset ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy kirja Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?" Atena

 

Kirjan tiedot:

Teos: Laiskat alaiset ympärilläni

Tekijä: Thomas Erikson

Kustantaja: Atena

Vuosi: 2019

Sivuja: äänikirja 4 h 44 min

Mistä: Book Beatista

 

Kuuntelin kirjan, koska olen tykännyt aiemmistakin kirjailijan kirjoista. Tämä kirja oli jälleen hyvää viihdettä, mutta samalla siinä tuli tärkeätä tietoa eri ihmistyypeistä. Ehkä halusin taas paremmin ymmärtää esimiesasemassa olevia henkilöitä. Ja niin tosiaan työkavereitakin. On ihan hyvä, että kaikki me ollaan erilaisia, koska liian homogeeninen työyhteisö tuskin on pitkällä tähtäimellä kovinkaan toimiva. Ymmärrän myös, että minun tapani työskennellä ei ole ainoa oikea. Ja olen varmasti tosi ärsyttäväkin jonkun mielestä. Nyt kun nämä on kuunneltu, voin siirtyä jälleen suorittamaan Helmet lukuhaastetta 2019.

Kuva: Atena

"Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. Idioottien ympäröimä? -kirjaa on myyty Ruotsissa muutamassa kuukaudessa jo 70 000 kappaletta." Atena

 

"Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja.


Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy Thomas Eriksonin Laiskat alaiset ympärilläni – Miksi jotkut alaiset eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi?" Atena

 

Kirjan tiedot:

Teos: Kehnot pomot ympärilläni-Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?

Tekijä: Thomas Erikson

Kustantaja: Atena

Vuosi: 2019

Sivuja: 206, äänikirja 4 h 18 min

Mistä: Book Beatista

 

Valitsin tämän kirjan kuunneltavaksi, koska nämä Thomas Eriksonin kirjat kiinnostavat minua. Olen kuunnellut jo Idiootit ympärilläni ja Psykopaatit ympärilläni. Oli siis luonnollista jatkaa näiden kuuntelua. 

Kuunneltuani näitä kirjoja olen oppinut tunnistamaan oman värini eli punaisen käyttäytymisen itsessäni. Toki minulla on myös sinisiä piirteitä, mutta etenkin töissä olen hyvin punainen. Oikein huvittaa, kun tunnistan oman käyttäytymiseni. Punainen impulsiivisuus ja tuloksen aikaansaaminen näkyvät selvästi rahankäytössänikin. Hassua, että minä olen niin harvinainen väri kuin punainen. 

Olen myös huomannut, että eniten minua ärsyttää keltainen tyyppi, joka on koko ajan äänessä. Miten ihmeessä keltainen edes ehtii koskaan saamaan tulosta aikaan. 

Tämä kirja sopii hyvin luettavaksi kaikille, jotka ovat työelämässä tai sinne pyrkimässä. Seuraavana aion kuunnella Laiskat alaiset ympärilläni.

 

 

 

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat