Kirjoitukset avainsanalla matkakulut

Löysimme lomamme Top10matkatarjouksien tarjonnasta jo kesäkuussa. Päätimme tuolloin, että varaan matkamme heti luottokortilla. Näin sitten teinkin, koska ajattelimme, että lomamme hinta vain nousee mitä lähemmäksi lomaa päästään. Näin yleensä käy. Mies maksoi minulle oman osuutensa kuluista ja lyhensin sillä heti luottokorttivelkaa.

Maksoimme viikon lomastamme 510 eur/ hlö. Tähän sisältyi suorat Norwegianin lennot Helsingistä Bourgasiin ja takaisin Helsinkiin. Asuimme neljän tähden hotellissa ja meillä oli All-inclusive tarjoilut siellä. Eli aamupala, lounas ja illallinen. Lisäksi hotellin baareista sai ilmaiset juomat ja allasbaarista sai välipalaa. Eli puitteet olivat todella hyvät lomailla.

Lisäkuluja muodostui seuraavista. Minä halusin ottaa mukaan isomman matkalaukun. Tämä maksoi 40 eur.

Menimme lentoasemalle junalla. Junalippu Tampere-Tikkurila välillä maksoi 8,90 eur sekä mennessä että tullessa. Näitä säästölippuja saa, kun ajoissa varaa junaliput. Ja samalla lipulla pääsee lentoasemalle paikallisjunalla Tikkurilasta ja takaisin, kun ostaessa merkkaa päämääräksi Lentoaseman. Kätevää.

Palasimme suomeen niin myöhään la-su välisenä yönä, että emme viitsineet lähteä heti kotiinpäin. Olimme varanneet luottokortilla hotellihuoneen Vantaan Scandic Aviapoliksesta. Huone maksoi 89 eur. Se oli ajoissa varattu ja siinä oli kampanjatarjous -30 %. Mielestäni tämä hotelli on kovin kätevä matkustaessa. Sinne on ilmaiset bussikuljetukset lentokentältä ja takaisin. Tosin jouduimme yöllä turvautumaan taksiin, koska viimeinen bussi oli juuri mennyt, kun ehdimme pysäkille. Taksi maksoi 14 eur. Sunnuntaiaamuna pääsimme nauttimaan vielä hintaan kuuluvasta aamupalasta. Ajelimme uloskirjauksen jälkeen ilmaisella bussilla lentoaseman kautta paikallisjunalla Tikkurilan asemalle.

Mennessä lentoasemalla kului n. 20 eur syömisiin ja juomisiin odotellessa. Kotiinpäin mentäessä join teetä Tikkurilan asemalla ja ostin pientä evästä junaan S-marketista.

Menolennolla söin 8 eur salaatin ja join teetä ja vesipullon, yht. 12 eur. Paluulennolla en ostanut mitään. Ostin viimeisillä levoilla lentokentältä juomaa ja ne riittivät Suomeen asti.

Lomaa varten vaihdoin Forexissa 335 eur levoiksi. Sain näillä 600 levaa. En kuluttanut lomalla juuri mitään ja vaihdoin lähes kaikki loput levat takaisin euroiksi. Minulle jäi käteen 170 euroa. Eli kun lasken omia kulujani niin alle 1000 eur jään menoissa siis kaikenkaikkiaan. Mielestäni ei ollut kallista. Rahaa olisi voinut kulua paljon enemmänkin.

Katselemme jo seuraavaa lomaa, mutta emme tällä kertaa hätiköi varaamisen kanssa. Ehkäpä ostamme vasta äkkilähdöt Tammikuussa.

Onko sinulla antaa minulle hyviä vinkkejä, minne kannattaisi tammikuussa matkustaa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat