Kirjoitukset avainsanalla Nessebar

Hotellimme Festa Panorama on hieno All Inclusive-hotelli. Se sijaitsee erinomaisella paikalla meren rannalla Nessebarin uudemmalla puolella. Nessebarin Vanhakaupunki on melko lähellä. Viihtyisällä allasalueella on lastenallas sekä aurinkotuolit. Heti hotellin edessä on hiekkaranta. Lapsille on kansainvälinen lastenkerho ja aikuisille kuntosali sekä spa-osasto, jossa voi hemmotella itseään erilaisilla mukavilla hoidoilla. Illalla kannattaa käydä syömässä hotellin buffet-tai a la carte- ravintolassa. Tämän jälkeen voi jatkaa iltaa allasbaarissa ja juoda muutaman drinkin.

Valitsimme tämän hotellin sen hyvän sijainnin vuoksi. Olimme myös lukeneet arvosteluja hotellista ja tämä tuntui sopivan hyvin meille. Hotellia oli kuvattu suosituksi etenkin pariskuntien kesken. Pariskuntia olikin paljon liikkeellä ja me olimme kyllä sieltä nuorimmasta päästä.

Olin yllättynyt, että hotellissa oli niin hyvin otettu lapset huomioon kuitenkin. Jos minulla olisi pieniä lapsia, voisin kyllä mennä sinne perhelomalle.

Huone oli siisti ja se siivottiin päivittäin. Mitään ötököitä en nähnyt viikon aikana. Sängyissä oli mukava nukkua. Miinuspuolia olivat kylpyamme kylpyhuoneessa. Tykkään enemmän suihkusta. Kylpyammeen kanssa on kuitenkin suurempi liukastumisvaara. Ja suihku on hygieenisempikin. Parvekkeesta en myöskään tykännyt. Parveke oli kapea ja siinä oli vain ohut läpinäkyvä muovisuoja kaiteen alla. En nauttinut maisemien katselusta 6. kerroksessa. Minulla on lievä korkeanpaikan kammo.

Ruoka oli yksinkertaista. Plussaa oli, että joka ruokailussa oli mahdollista saada jotakin juuri paistettua tai grillattua. Näitä tulikin syötyä usein. Juomavalikoima oli myös yksinkertainen. Viineistä tykkäsin eniten. A la Carte-ravintolassa emme käyneet. Siitä oli vain huonoja arvosteluja, joten emme viitsineet mennä sinne.

Uimassa pystyi käymään sisällä ja ulkona. Sisällä oli uima-allas, kuuma-allas ja poreallas. Ulkona uima-allas ja lastenallas.

Rantaa kaipaaville on ihana, leveä ja matala ranta, jossa hiekka on hienojakoista. Hyvä paikka rentoutua. Rannalla voi vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Vesiurheilua ja ravintoloita on tarjolla. Nessebarin vanhalla puolella on myös joitakin pieniä rauhallisempia uimarantoja. Sunny Beach on lyhyen bussimatkan päässä.

Hotellin läheisyydessä on hyvin palveluita ja hotellin edessä bussipysäkki. Pysäkiltä on mahdollista matkustaa bussilla esim. Bourgasiin ja Varnaan.

Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Ongelmiin haettiin ratkaisu. Läheskään kaikki eivät puhuneet englantia. Ja paremmin puhuvien englannista oli välillä vaikea saada selvää.

Voisin mennä tänne uudestaankin, mutta en ihan lähitulevaisuudessa. Seuraava matka on jonnekin muualle.

Lisää tietoa hotellista www.festahotels.com

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ihme mössöä ruokana? Jos toi on paras ruokakuva, niin hyvältä näytä? 4* tähden hotellissa luulisi olevan tasokkaampaa

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
2/2 | 

Se on juuri paistettu munakas. Buffetruoka oli yksinkertaista. Ei mitenkään erikoista. Mutta ihan syötävää kyllä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Nessebar on antiikin ajalta periytyvä kaupunki Mustanmeren rannalla Bulgariassa Burgasin alueella. Kaupunki tunnettiin aiemmin nimellä Mesembria ja myöhemmin nimellä Menebria.

Nykyisin Nessebar on matkailunähtävyys, joka on tullut suosituksi yhdessä useiden lomakohteiden kanssa. Suurin lomakohteista, Sunny Beach, sijaitsee heti Nessebarin pohjoispuolella. Nessebarin väkiluku vuonna 2011 oli 10 531.

Nessebarin kaupungilla on rikas historia. Antiikinaikainen kaupungin osa sijaitsee saarella, joka on yhdistetty mantereeseen keinotekoisella kannaksella.

Historiallisten kohteidensa ansiosta Nessebar valittiin Unescon maailmanperintöluetteloon 1983." Lainaus wikipediasta.

Me valitsimme Nessebarin lomakohteeksemme, koska siellä on ranta lähellä, mutta kuitenkin paljon nähtävää lähiympäristössä. Hintataso oli meille sopiva eli edullinen. Ja liikenneyhteydet olivat hyvät. Kävimme bussilla Sunny Beachilla ja Bourgasissa. Pidemmälle emme tällä kertaa jaksaneet lähteä. Nessebarissa tutustuimme tietenkin vanhaan kaupunkiin ja ajelimme yhtenä aamupäivänä Sightseeingbussilla ympäri lähialuetta. Olin vähän pettynyt, kun bussissa ei ollut minkäänlaista opastusta. Tosin koko reitin ajelu maksoi vain 6 levaa / hlö. Laskin aina, että 1 leva on n. 50 centtiä.

Nessebarissa oli leppoisa tunnelma ja palveluja hyvin saatavilla. Kauppoja riitti, joten shoppailukin oli mahdollista. En kuitenkaan ostanut juuri mitään. Miksi ostaisin sieltä, kun en muutenkaan ostele. Eikä siellä ollut mitään sellaista, mitä ei Suomesta saisi. Siis mitään sellaista, mitä oikeasti tarvitsee.

Viihdyimme ihan hyvin, mutta emme aio ihan lähitulevaisuudessa kumpikaan lähteä uudestaan samaan paikkaan. Seuraava loma tammikuussa vietetään jossain muualla.

Huomisessa postauksessa kerron teille, miten paljon minulla kului rahaa tähän reissuun ja miten sen rahoitin!

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat