Kirjoitukset avainsanalla Myrkkykeiso

Kirjailija Eppu Nuotio ( s. 1962 ) on kulttuurin moniosaaja, joka on kirjoittanut mm. romaaneja, näytelmiä ja lastenkirjoja. Nuotion Pii Marin-dekkarisarja saavutti lukijoiden suursuosion. Nuotio on vapaa kirjailija ja asuu Berliinissä.

Tämä uusi dekkarisarja esittelee hurmaavan puutarhamatkaajan ja intohimoisen perennaharrastaja Ellen Lähteen, joka tarkkavaistoisena marttaihmisenä haistaa heti palaneen käryn. 

Kodin arkea pyörittänyt Mirkka Kairikko on vihdoin ottanut omaa aikaa ja lähtenyt maalla Kemiönsaarelle. Mirkan aviomies ei pärjää lapsenhoidossa, mutta onneksi Ellen Lähde rientää apuun. Ellenin pestistä tulee yllättäen pidempi, kun Mirkkaan ei saada yhteyttä. Saaristohuvilan pöydällä tuoksuu juuri maljakkoon aseteltu kukkakimppu, mutta muuten talo huutaa tyhjyyttään.

Kun Anneli saa keskellä yötä tekstiviestin pikkusiskoltaan, hän on niin raivoissaan, että voisi kuristaa Mirkan omin käsin.

" Anneli, minun täytyy kertoa sinulle jotakin, tämä on käynyt raskaaksi ja minun on pak-"

Jokin tässäkin kirjassa veti minua puoleensa. En ole lukenut aiemmin Eppu Nuotion kirjoja, mutta olen ilmeisesti jostain lukenut niiden olevan loistavia. 

Tykkäsin kirjasta. Se oli helppolukuinen ja jännittävä. Kirjaa lukiessa pyöri paljon vaihtoehtoja mielessä, mutta loppuratkaisu ei kuitenkaan yllättänyt minua. Olen tottunut lukemaan dekkareita.

Ehdottomasti aion lukea jatkossakin Eppu Nuotion kirjoja.

Teoksen tiedot:

Teos: Myrkkykeiso

Tekijä: Eppu Nuotio

Kustantaja: Otava

Vuosi: 2017

Sivuja: 252

Mistä: kirjastosta 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat