Kirjoitukset avainsanalla Pientä fiksausta vailla

Kirjan kirjoittaja Amanda Vaara on kirjailija Niina Hakalahden sivupersoona. En ole lukenut muita hänen kirjojaan.

Valitsin tämän kirjan sen houkuttelevan ulkonäön perusteella. Minua kiinnosti myös, että kirjan päähenkilö Venla pitää blogia ja on eronnut kahden lapsen äiti, joka on kokenut burnoutin.

Pientä fiksausta vailla

21.3 klo 23.55

Tämä on blogi hyvästä elämästä ja uudesta alusta. Tervetuloa seuraamaan, kuinka muijan käy!

Koettu burnout ja avioero. Jätetty kiinteistönvälittäjän työ. Ostettu vanha koulu.

Tämän uuden viihdesarjan ensimmäisessä osassa Venla hankkii talon ja kokonaan uuden elämäntavan. Uusia asioita ovat Airbnb-majoituspalvelutoiminta, Pop up-kahvila ja blogi. Eloa Venlan arkeen tuovat majatalon vieraat, persoonalliset naapurit ja karkailevat kanat. Unohtamatta teinityttären ja ex-miehen järjestämiä tempauksia.

Venlan elämä on todella kiireistä, vaikka hän downshiftaa. Ja eräänä päivänä taloon astuu eräs trubaduuri...

Mielestäni kirja oli ihan viihdyttävää luettavaa. Teksti oli helposti ymmärrettävää ja helppolukuista. Mielenkiinto säilyi yllä loppuun asti. Kirjan juoni oli samantyylinen kuin esim. Tuija Lehtisen romaaneissa. Eli päähenkilö on nokkela ja kaunis sinkkunainen, jonka ympärillä pyörii ihmisiä ja tietenkin useampi mieskin. Kirjassa on huumoria ja romantiikkaa. Aion lukea seuraavan osan Yösähköä , kun se osuu kohdalleni. Kirjan loppu, kun oli hieman salaperäinen. Suosittelen kirjaa etenkin naisille, jotka tykkäävät viihdekirjallisuudesta.

Teos: Pientä fiksausta vailla

Tekijä: Amanda Vaara

Kustantaja: Karisto Oy

Vuosi: 2017

Sivuja: 254

Mistä: Kirjastosta

 

P.S. Kirjahaasteeni etenee hyvin. Minulla on tälläkin hetkellä lukemisvaiheessa uusi jännittävä kirja. Se esitellään täällä 15.9.2018.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat