Kirjoitukset avainsanalla Toiveita loppuelämälle

Kuvat: www.pixabay.com

Oletko koskaan miettinyt tätä asiaa? Itselleni se on tullut aina aika ajoin mieleen. Yleensä silloin, kun joku liian nuori on nukkunut pois tai sairastunut vakavasti. Se herättää ajattelemaan sitä, että koskaan ei voi tietää, milloin on kenenkin aika lähteä täältä. Tai kuka sairastuu vakavasti.

Itse haluaisin viettää loppuelämäni niin, että minun ei tarvitsisi olla riidoissa kenenkään kanssa. Riidat olisi hyvä sopia nopeasti. Jos ei pysty sopimaan jonkun kanssa niin sitten on vaan parempi olla olematta tekemisissä tämän ihmisen kanssa. Jatkuva riitely on ainakin ihan turhaa.

Rakkaille ja tärkeille ihmisille olisi hyvä kertoa aina heidät nähdessään, että he ovat tärkeitä ja rakkaita. Ainahan tätä ei kylläkään muista tai edes tule ajatelleeksi.

Toiveitani loppuelämälle on, että saisin nähdä läheisteni elävän onnellisina elämäänsä. Ja toivon itsekin saavani olla onnellinen.

Haluan pitää itsestäni parempaa huolta. Haluan jaksaa käydä töissä. Haluan jatkaa matkustelua. Haluan rakastaa kaikkia minulle tärkeitä ihmisiä.

Pidetään huolta toisistamme!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat