Kirjoitukset avainsanalla Elatustuki

Kuvat: www.pixabay.com

Elatustuki maksetaan joka kuukauden 10.päivä lähivanhemman tilille. Maksajana on Kela. Tuki on n. 150 eur/ kk/alle 18 v lapsi.

Tällä hetkellä saan enää yhdestä lapsesta tätä tukea ja sekin loppuu reilun vuoden päästä.

Olen aina käyttänyt elatustuet elämiseen. Elatustuki helpottaa hieman taloudellista tilannetta. Sen verran vähemmän on tarvinnut elää velaksi.

Palkkani, lapsilisän ja elatustuen avulla pyöritän tätä meidän taloutta. Maksan vuokran, sähkön, vakuutukset, ostan ruokaa, vaatteita jne.

Olen ottanut elatustuet vastaan, koska en näe siinä mitään upeutta, että joku on pärjännyt ilman niitä. En nosta heille hattua.

Ei ole yhtään järkevää olla ottamatta elatustukia vastaan. Lapset siitä kärsivät. Köyhyys altistaa mielenterveysongelmille esim.

Itse en ole koskaan välittänyt, mitä joku muu niistä saamistani tuista on ajatellut. Pääasia, että on ollut varaa tarjota lapsille tie parempaan elämään. 

Pojilla ei ole ollut kireätä pipaa eikä pulaa leluista. Minulla on ollut varaa maksaa toisen asteen koulukirjat jne.

Nostakaa vaan kaikki yhäidit kaikki tuet, mitkä saatte. Te kasvatatte niiden avulla tulevia veronmaksajia, joista on tulevaisuudessa pulaa.

Aina löytyy valitettavasti niitä typeriä ihmisiä, jotka ei tajua olla arvostelematta toisten tilanteita. Mutta onneksi heidän mielipiteillään ei ole mitään merkitystä. Sinun lapsesi on se tärkein.

Miten sinä käytät elatustuet?

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat