Kirjoitukset avainsanalla TOP 5

www.pixabay.com

Kesäkuussa onnistuin olemaan hieman aktiivisempi blogissa. Päätin alkaa päivittämään blogia päivittäin, jos vain ehdin ja jaksan. Loppujen lopuksi sain tehtyä 23 postausta eli n. 6 enemmän kuin aiempina kuukausina. Onnistuinkin lisäämään lukijamäärääni toukokuun lukijamäärään nähden. Heinäkuussa aion jatkaa samaan tahtiin. Postaan silloin, kun ehdin ja jaksan. Pidän taukoa aina, kun siltä tuntuu. Itseään ei kannata polttaa loppuun blogin takia.

Tykkään pitää blogin sellaisena, että siinä näkyy minun omat mielipiteeni. Ja koska tämä blogi ei ole yhtään kaupallinen blogi niin mielipiteeni ovat aitoja enkä yritä mielistellä ketään. Kirjoitan aina fiiliksellä eli miltä tuntuu juuri sillä hetkellä. Harrastelijan blogin ei tarvitse mielestäni olla liian suunnitelmallinen ja ammattimainen. 

Juuri tällä hetkellä olen todella pirteä. Nukuin aamuvuoron jälkeen päiväunet ja nyt riittää virtaa kirjoittaa. Mitähän vielä tänään keksiikään tehdä, kun uni ei kuitenkaan varmasti tule ennen puolta yötä. Todennäköisesti kuitenkin otan ihan rauhallisesti ja kuuntelen vaikka kirjaa.

Mutta sitten asiaan. Kuukausi kun on jälleen vaihtunut niin katsotaanpa, että mitkä kesäkuun postaukseni ovat olleet luetuimpia. Tässä niistä viisi luetuinta:

 1. Harmittaako sinua, jos kaupan omat merkit katoavat hyllyiltä? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/harmittaako-sinua-j...
 2. Kuinka paljon rahaa käytän omaan ulkonäkööni? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/kuinka-paljon-rahaa...
 3. Jaksanko tehdä mitään aamuvuoron jälkeen? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/jaksanko-tehda-mita...
 4. Leffaesittely: Long Shot-Mahdoton yhtälö https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/leffaesittely-long-...
 5. Miten sinä käyttäisit 2000 eur kuukaudessa, jos olisit minä? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/miten-sina-kayttais...

 

Raha ja jaksaminen sekä henkilökohtaiset paljastukset siis kiinnostavat edelleen teitä lukijani. Raha ja jaksaminen ovat aina ajankohtaisia aiheita ja niistä varmasti kirjoittelen jatkossakin.

Yksi leffaesittelykin on päässyt listalle. Joka kuukausi on varmasti luvassa ainakin yksi leffaesittely. Tykkään leffoista ja käyn elokuvissa suhteellisen usein.

Nyt vaan sitten kirjoittelen heinäkuussakin elämästäni niin kuin tähänkin asti omien voimavarojeni puitteissa kuitenkin. Kiitos sinulle lukijani, joka jaksat seurata minun elämääni kuukaudesta toiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Kuukausi on jälleen vaihtunut. Kevät on edennyt ja ollaan jo huhtikuun puolella. Maaliskuun puolella jo vaihdoin talvitakin kevyemmäksi. Kohta siinäkin takissa tosin tulee lämmin. Oli myös ihanaa vaihtaa talvikengät lenkkareiksi. Nyt on niin ihanan kevyt askeltaa.

Haluan palata vielä maaliskuun blogipostauksiin. On jännittävää seurata, mitkä niistä ovat luetuimpia. Ja kyllä myönnän, että se vaikuttaa hieman siihen, mistä seuraavan kuukauden aikana kirjoitan. Kirjoitan paljon rahasta, koska lukijani ovat olleet juurikin näistä rahapostauksista kiinnostuneita.

Se, että kirjoitan rahasta kertoo omasta epätoivostani raha-asioideni suhteen. Ongelmana ehkäpä se, että haluan elää tietyllä tavalla. Valitettavasti vaan palkkani ei tähän tasoon ole riittänyt ja nyt joudun sitten miettimään kaikenlaisia keinoja selvitäkseni mahdollisimman nopeasti velkataakastani. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että minulla olisi enemmän velkaa kuin toisilla samanikäisillä. Arvelen jopa, että minulla on suhteellisen vähän velkaa tilanteeseeni nähden. Asun edullisesti, minulla ei ole autoa, en tupakoi enkä käy baareissa. Ja aikuinen lapsenikin jo pärjää ilman apuani.

Mutta tässä nyt nämä maaliskuun luetuimmat postaukset:

 

 1. Kesäkuntoon kävellen! Aloita kävelyhaaste huhtikuussa https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/kesakuntoon-kavelle...
 2. Velkataakka painaa, on aika ryhdistäytyä-auttaako Jars metodi? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/velkataakka-painaa-...
 3. Kannattaako vanhuuden varalle säästää? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/kannattaako-vanhuud...
 4. Miksi työskentelen edelleen matalapalkkaisena hoitajana kuormittavassa vuorotyössä? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/miksi-tyoskentelen-...
 5. Paljonko terveelliseen ruokaan saa kulua rahaa kuukaudessa? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/paljonko-terveellis...

 

Kiitos taas teille lukijoilleni! Toivottavasti jaksatte vielä huhtikuussakin lukea ajatuksiani. Minä taas kirjoittelen, mitä mieleeni tulee. Blogin pitäminen auttaa hyvin jäsentämään omia ajatuksia niin, että oma tilanne etenee toivottavaan suuntaan. Toivottovasti tästä on myös hyötyä sinulle lukijani, joka pohdit ehkä samoja asioita.

 

          

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

On mielenkiintoista ja ehkä itselle hyödyllistäkin seurata, että mitkä postaukset ovat kiinnostaneet lukijoita eniten esim. tammikuussa. Top 5 lista antaa itselle osviittaa siitä, millaisia postauksia lukijani haluavat blogistani lukea.

Bloggaaminen on asiakaspalvelutyötä omalla tavallaan. Minulle tämä tosin on ihan harrastus, mutta taitaa se minullakin olla hieman kunnianhimoa blogin suhteen. Ainakin sen verran, että kilpailen itseni kanssa siitä, pystynkö yhtään parempaan.

Tykkään tehdä näitä postauksia ja olen iloinen, että niitä tosiaan lukee joku muukin kuin minä ja muutama sukulaiseni jne. Olen aina ajatellut, että en ole yhtään kunnianhimoinen ihminen, mutta kyllä sitä on minultakin alkanut löytyä, kun olen saanut lapseni kasvatettua aikuisiksi. Olen 41 v ja lapseni aikuisia ( tai lähes, kuopus täyttää syyskuussa 18 v ). Minähän ehdin vielä vaikka mitä. Jos siis saan elää terveenä jne. Minulla on vasta nyt aikaa keskittyä omaan aikuiseen elämääni oikein kunnolla.

Mutta palataan tammikuun luetuimpiin postauksiin. Tässä Top 5 -lista:

 1. Miltä näyttää vuoden 2018 tilinpäätökseni? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/milta-nayttaa-vuode...
 2. 10 hyvää syytä lomailla säännöllisesti https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/10-hyvaa-syyta-loma...
 3. Kuinka paljon minulla kului rahaa Marokon matkalla? https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/kuinka-paljon-minul...
 4. Lomalla Marokossa https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/lomalla-marokossa
 5. Lomalla Marokossa- kävimme ekaa kertaa hotellialueen ulkopuolella https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/lomalla-marokossa-k...

Tästä listasta päätellen lukijoitani ovat kiinnostaneet eniten henkilökohtainen taloustilanteeni ja paljonko minulla kului rahaa Marokon matkalla. Toinen kiinnostava asia on ollut lomamatkani. Minne matkustin ja sitten Marokko kohteena on oudompi kohde suomalaisille kuin esim. Kanarian saaret. Ehkä voisin vielä helmikuussa tehdä jonkun postauksen Marokosta matkakohteena tammikuussa.

Talousasioideni puimista jatkan helmikuussakin. Ne ovat aina ajankohtaisia ja kiinnostavat eniten lukijoitani. Tilanteeni ei ole erityisen arka enää itselleni, koska lapseni eivät ole enää minusta riippuvaisia. On helpompi puhua asioista, jotka ovat olleet ja menneet ja niiden yli on selvitty aina jotenkin.

Totuushan on, että yksinhuoltajan on vaikea pärjätä Suomessa edes sairaanhoitajankaan palkalla. Tätä pienempituloisethan kai voivat saada asumistukea sekä toimeentulotukea ja monella mies elättää. Mielestäni minun ei tarvitse hävetä sitä, että minun on ollut vaikea saada rahojani riittämään ilman tukia. Ja on ihan oma asiani, että olen rahoittanut perheeni elämää velkarahalla. Minullahan ei tällä hetkellä ole esim. maksuhäiriömerkintää jne. Velat eivät periydy lapsilleni, joten mikäs tässä on nyt sitten elellessä tällä tavalla. Ei vahingoita ketään.

Mistä postauksistani sinä olet ollut erityisen kiinnostunut?

Kommentit (4)

SannaSR
Liittynyt27.8.2017

Lapsilisät loppuvat juuri silloin, kun kulutus on korkeimmillaan. Eikä kaikille 17 v riitä töitä. Ja opiskeleminen on tuossa iässä tärkeää. Pitää saada opiskella, jos on päätä ja kärsivällisyyttä. Koitetaan pärjätä sitten vähemmällä itse.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat