Kirjoitukset avainsanalla Loma Rodoksella

Täällä on lämmintä ympäri vuorokauden. Tänään ei tuntunut olevan illallakaan enää yhtään tuulenvirettä missään. Minä päätin, että en yritä enää jaksaa olla ilman ilmastointia. Kävin siis vuokraamassa sen respasta. Maksoi 6 eur/ vrk. 

Kyllä alkoi heti olo kohenemaan. Ehkä ensi yönä saa nukuttua paremmin.

Tänään on tullut varattua kolme retkeä tälle viikolle. Menemme käymään Lindoksessa, Rodoksen kaupungissa ja Turkin puolelle Marmariksessa. En kyllä jaksaisi koko viikkoa pyöriä täällä hotellissa. On kiva nähdä muutakin.

Huomenna lähdemme aamulla Lindokseen. Menemme sinne paikallisen yrittäjän ilmastoidussa bussissa.

Hyvää yötä teille!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä päivä on mennyt tutustuessa hotelliin ja lähiympäristöön. Olemme syöneet ja juoneet hyvin. Nukuimme päiväunetkin ja kävimme uimassa.

Viime yönä oli aika kuumaa. Yöunet olivat katkonaisia. Olimme aamupalalla jo klo 7 jälkeen. Toivottavasti ensi yö olisi viileämpi.

Ensi viikolle olisi suunnitteilla retkeilyä. Huomenna ehkä jo lähdemme johonkin käymään. Emme ole oikein auringonpalvojatyyppejä vaan tykkäämme nähdä enemmän.

Tässä kuvia tältä päivältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Aamulla lähdin kotoa klo 8 aikaan matkaan bussilla kohti Tamperetta ja sieltä junalla lentoasemalle. Olimme hyvissä ajoin lähtöselvityksessä ja kaikki sujui oikein hyvin. Vaikkemme olleetkaan tottuneet Norwegianin itsepalveluun. Saimme minun matkalaukkuni lähtemään ruumaan.

Turvatarkastus sujui hyvin ja pääsimme etenemään nopeasti. Kävimme Burger Kingissä syömässä. Meille jäi runsaasti aikaa odotella koneeseen pääsyä.

Lento sujui hyvin. Mielestäni laskeutuminen ei tällä kertaa tuntunut missään. Miehellä taas otti korviin.

Lento oli vähän myöhässä ja matkalaukun saaminen kesti aika kauan. Mutta onneksi kävin selvittämässä meidän kyyti asiaa ensin niin ei tullut lisäkustannuksia. 

Pääsimme oikein minibussilla ajelemaan. Ihan toista kuin hikinen täysinäinen bussi.

Olimme täällä hotellille klo 20 jälkeen. Pääsimme nopeasti huoneeseen. Ja ehdimme vielä illalliselle. Meillä on all-inclusive täällä. Allasbaarin juomatkin on ilmaisia.

Syömisen jälkeen oli pakko päästä suihkuun ja selälleen. Tänään on istuttu paljon.

Aloin kirjoittaa tätä heti, kun sain miehen nukkumaan. Mies tarvitsi vähän hellimistä, niinkuin tietty minäkin.

Huomenna lähdemme tutustumaan lähiympäristöön.

Täytyy sanoa, että olin epäluuloinen top10matkatarjouksia kohtaan, mutta tähän mennessä kaikesta on selvitty.

Huomenna parempia kuvia! Tänään ei tullut oikein kuvattua.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat