Kirjoitukset avainsanalla yksin kotona

www.pixabay.com

Poikani oli juuri viikon poissa kotoa leireilemässä. Olin siis ihan yksin kotona kokonaisen viikon ajan. Tässä vaiheessa, kun poika on viittä vaille 18 vuotias ei siinä kyllä oikeastaan ole edes mitään ihmeellistä, että on yksin kotona. On vaan hiljaisempaa, vähemmän tiskiä ja pyykkiä ja kauppakassikin painaa vähemmän.

Mitä sitten tein tuon viikon aikana. Olin tietenkin töissä lähes joka päivä. Tuntuu, että olen ollut viime aikoina melkein vaan töissä. Väsyttää kyllä jonkun verran tällä hetkellä. Mutta onneksi nyt on muutama vapaa.

Viikonloppuna olin miesystävän kanssa treffeillä, joten en siis ihan yksin koko viikkoa ollut. Ja kävin toki muutaman kerran vanhempiani tapaamassa, joten en nyt varsinaisesti kovinkaan pitkiä aikoja yksin edes ollut. 

En pelkää yksinoloa. Mielestäni on vaan kivaa joskus olla omassa rauhassaan. Varsinkin, kun töissäkin on niin paljon ihmiskontakteja.

Yksin ollessani katselen mielelläni telkkaria ja kuuntelen kirjaa. Nämä ovat mielestäni rentouttavaa toimintaa. Kuntosalilla käyn vain vapaapäivinä. Yritän pitää lihaskuntoa yllä tekemällä kerran viikossa kokovartalotreenin. Näissä harrastuksissa riittää puuhaa kyllä ja sitten on vielä tämä blogikin. 

Paljonko minulla sitten kului rahaa tällä yksin kotona vietetyllä viikolla? Omasta mielestäni minulla kului aika vähän rahaa. Onnistuin kuluttamaan rahaa 84 eur viikon aikana. Mielestäni se ei ole paljon, sillä söin useamman kerran ulkona viikon aikana.

Mitä sinä teet silloin, kun olet yksin kotona? Ja paljonko sinulla kuluu rahaa silloin?

 

 

 

Kommentit (1)

Kinuski
1/1 | 

Mulla menee enemmän rahaa yksin kuin lapsen kanssa. Saatan uppoutua tilaan jotain nettikaupasta, ostan herkkuruokia kun en viitsi tehä ruokaa ja saatan käydä tapahtumissa kavereiden kanssa. Vkossa menee 100-200e. Jos ei missään tapahtumissa ja saituuskin päällä joku 50e.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat