Kirjoitukset avainsanalla siitä puhe mistä puute

Kuvat: www.pixabay.com

William Shakespeare ( 1564-1616 ) on meille tämän viisauden lausunut. Tämä lausahdus pätee erittäin hyvin vielä tänäkin päivänä.

Tunnistan itsessäni sen, miten esim. tällä hetkellä pohdin rahaa. Raha on usein mielessäni. Ajattelen tällä hetkellä paljon rahaa, koska palkkapäivään on vielä melkein kaksi viikkoa. Rahat ovat vähissä. Rahaa on vain ruokaan, jos kohta siihenkään.

Ajattelen liikaa rahaa. Se ärsyttää todella paljon. Jos voittaisi lotossa oikein kunnon potin, niin ei tarvitsisi enää ajatella rahaa.

Muuta en oikeastaan ehdikään ajatella, koska minulla on niin paljon kaikkea muuta, että niitä ei tarvitse selvästikään ajatella.

Mitäpä tässä valitan. Minulla on kuitenkin ihan hyvin asiat. Voisi olla huonomminkin.

Tässä oli tiistai-illan turhautunut purkaus!

Ajatteletko sinä liikaa jotain asiaa?

Kommentit (1)

Jantunen / Tuuletuksia
1/1 | 

Se on jännä, miten sitä hyvinä päivinä saattaa selailla kaikenlaisia viisaita, kuten esimerkiksi siitä, miten voi olla ajattelematta liikaa. Muistan hyvin tällaista tekstiäni nimittäin ihan hiljattain selanneeni. Mutta sitten, kun jokin huoli on niin suuri ja konkreettinen, ei ne neuvot vain muistu mieleen. Vaatii lisää harjoitusta, ainakin minulta. Mukavaa kevään aloitusta <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat