Kirjoitukset avainsanalla olla onnellinen

www.pixabay.com

Tällä hetkellä on ihanan onnellinen olo. Mies nukkuu ja minä kirjoitan tätä postausta. On hyvä olo, kun saadaan olla yhdessä ilman keskeytyksiä ja kiirettä. Voisi sanoa, että täällä on rakkautta.

Olen silti onnellinen arkielämässäkin. Sielläkin on rakkautta, mutta erilaista. Läheisistä välittämistä, kotona ja töissä. Kukapa tekisi sairaanhoitajan töitä ellei yhtään välittäisi toisista ihmisistä. Ei se palkka ole tärkein vaan että saa tehdä työtä, johon on saanut kutsun jo nuorena.

En nyt kuitenkaan tarkoita, että en tarvitse lisää rahaa. Mutta välitän toisista ja haluan työolot myös kuntoon. Lisää työkavereita saa tulla, jos heitä vain jostain löytyy.

Oletko sinä onnellinen?

Nähdään!

Rakkaudella, Sanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Minulle ulkonäkö ei ole tärkein asia parisuhteessa. En voisi jakaa elämääni jonkun todella hyvännäköisen kanssa ellen oikeasti viihtyisi hänen kanssaan. En myöskään haluaisi, että joku on minun kanssani sen takia, että näytän hyvältä. 

Tällä hetkellä olen suhteessa, joka on alkanut valokuvan perusteella. Tinderissä olemme klikanneet tykkäävämme toistemme profiilista. Aloimme viestitellä ja tulimme juttuun. Kuukauden päästä tapasimme ja siitä suhteemme sitten alkoi.

Olemme yhdessä toistemme luonteiden ei ulkonäön takia. Ulkonäöllisesti olemme ihan hyvin yhteensopivat samoin iällisesti. Meillä on vajaan vuoden ikäero niin että mies on minua vuoden vanhempi.

Nuorempana olen saattanut ihastua nopeasti jonkun miehen ulkonäköön. Syvällisempään rakastumiseen ei kuitenkaan riitä se, että on hyvännäköinen. Rakastuminen vie aikaa ja vaatii kummaltakin osapuolelta osallistumista ja sitoutumista yhdessä oloon. Suhde onnistuu, jos molemmat ovat valmiita panostamaan siihen. Hyvästä ulkonäöstä on toki apua, mutta se ei pelasta tilannetta, jos kaikki muu menee pieleen.

Tällä hetkellä olen siis siitä onnellinen, että mies rakastaa minua sellaisena kuin olen. Toki aion alkaa keventää ruokavaliotani. Mutta sen teen saadakseni kevyemmän olo. Hyvä ulkonäkö on sitten vaan pelkkä sivutuote.

Rakastetaan kaikki itseämme ja toisiamme ulkonäöstä huolimatta. Elämä on liian lyhyt aika murehtia sitä että ei ole omasta mielestään koskaan tarpeeksi kaunis. 

Oletko samaa mieltä?

 

Kuvat: www.pixabay.com

Tämä ajatus on niin totta. On lähes mahdotonta olla aina onnellinen. Onni vaihtelee kovastikin. Ja jokaisen ihmisen kohdalle osuu varmastikin niitä onnellisia ja onnettomia hetkiä.

Omalla kohdallani on ollut näitä vaihteluita. Ihminen kehittyy ikääntymisen myötä. Omat kokemukset elämästä vaikuttavat siihen, mihin suuntaan kehitymme.

Itse muutan toimintaani siihen suuntaan, että voisin olla onnellinen. Varmaan aika moni muukin pyrkii näin tekemään. Kukapa ei haluaisi olla onnellisempi.

Mutta on myös hyvä, että ihminen kestää sen, että aina ei voi olla onnellinen. Aina ei tarvitse muuttaa itseään, jotta voisi olla onnellisempi.

Onnellisuus on ehkä nykyään vähän liiankin yliarvostettua. Elämän ei tarvitse koko aikaa olla onnellista. Ennen ihmiset elivät hyvinkin onnettomasti koko elämänsä. Kun olit onnettomiin olosuhteisiin syntynyt niin elämäsi saattoi jatkua onnettomana kuolemaan asti.

Minulle onnellisuus on sitä, että saan elää vapaasti ja pystyn elättämään itseni. Ja onhan se kivaa, että olen löytänyt kivan miehen, joka välittää minusta. Ja lapsilla on asiat kunnossa. Ihan perusasiat tekee onnelliseksi.

Oletko sinä onnellinen?

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat