Kirjoitukset avainsanalla Poika 20 v

Tänään esikoinen täyttää 20 vuotta. Tuntuu hurjalta ajatella sitä, miten nopeasti nämä 20 vuotta ovat kuluneet. Juurihan hän syntyi, oppi kävelemään ja meni kouluun. Paljon mahtuu 20 vuoteen. Sekä iloa että huolta ja murhetta.

Poika opiskelee tällä hetkellä, mutta asuu vielä kotona. Opiskelija-asuntoja on vaikea saada.

Opiskelijaelämä on ajoittain vilkasta ja poikaa ei näy kotona juuri ollenkaan. Mutta niinhän sen kuuluu mennäkin. Ymmärrän kyllä hänen menojaan.

20 vuotta äitiyttä on varmastikin kasvattanut minua ihmisenä. Olisin ehkäpä huomattavasti naiivimpi ja kärsimättömämpi ellen olisi päässyt kokemaan tätä äitiyden onnea ja kasvamaan yhdessä lasteni kanssa.

Toivon, että poikani elämä sujuu ilman suurempia ongelmia. Toivon, että hänellä riittää terveyttä ja että hän saa hyvän työpaikan.

Lapsenlapsia en odottele. Kysyn sitten 20 v päästä, että aikooko poika perustaa joskus perheen.

Autan poikaani sen verran, mitä pystyn. Mutta eipä hän usein apuani ole tarvinnut. Koulukin on sujunut aina hänellä hyvin. Ei ole äidin tarvinnut käydä kouluja uudestaan.

Onnea siis hänelle tänään!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat