Kirjoitukset avainsanalla rakastua

www.pixabay.com

Minulle ulkonäkö ei ole tärkein asia parisuhteessa. En voisi jakaa elämääni jonkun todella hyvännäköisen kanssa ellen oikeasti viihtyisi hänen kanssaan. En myöskään haluaisi, että joku on minun kanssani sen takia, että näytän hyvältä. 

Tällä hetkellä olen suhteessa, joka on alkanut valokuvan perusteella. Tinderissä olemme klikanneet tykkäävämme toistemme profiilista. Aloimme viestitellä ja tulimme juttuun. Kuukauden päästä tapasimme ja siitä suhteemme sitten alkoi.

Olemme yhdessä toistemme luonteiden ei ulkonäön takia. Ulkonäöllisesti olemme ihan hyvin yhteensopivat samoin iällisesti. Meillä on vajaan vuoden ikäero niin että mies on minua vuoden vanhempi.

Nuorempana olen saattanut ihastua nopeasti jonkun miehen ulkonäköön. Syvällisempään rakastumiseen ei kuitenkaan riitä se, että on hyvännäköinen. Rakastuminen vie aikaa ja vaatii kummaltakin osapuolelta osallistumista ja sitoutumista yhdessä oloon. Suhde onnistuu, jos molemmat ovat valmiita panostamaan siihen. Hyvästä ulkonäöstä on toki apua, mutta se ei pelasta tilannetta, jos kaikki muu menee pieleen.

Tällä hetkellä olen siis siitä onnellinen, että mies rakastaa minua sellaisena kuin olen. Toki aion alkaa keventää ruokavaliotani. Mutta sen teen saadakseni kevyemmän olo. Hyvä ulkonäkö on sitten vaan pelkkä sivutuote.

Rakastetaan kaikki itseämme ja toisiamme ulkonäöstä huolimatta. Elämä on liian lyhyt aika murehtia sitä että ei ole omasta mielestään koskaan tarpeeksi kaunis. 

Oletko samaa mieltä?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuvat: www.pixabay.com

Ihastuminen voi käydä nopeasti, mutta rakastuminen vie aikaa. 

Ihastunut olen monta kertaa elämässäni. Ihastukset menevät ja tulevat. Kohteet saattavat vaihtua nopeasti. Varsinkin teini-iässä. 

Rakastunut olen ehkä muutaman kerran. Rakastuminen vaatii yhdessä vietettyä aikaa ja paljon toisen huomioimista.

Parhaimmillaan rakkaus on kumppanuutta ja toisistaan huolehtimista.

Rakkaus kestää, kun siitä huolehditaan. Onnea on saada rakastaa ja olla rakastettu. 

Onko sinun helppo rakastua? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat