Kirjoitukset avainsanalla mimmit liikkuu

Kuvat: www.pixabay.com

Olen ihan tavallinen liikkuja. Minulla ei ole minkäänlaista ammattilaistaustaa liikunnan alueella. Enkä ammattilaiseksi haluakaan.

Tykkään käydä kuntosalilla. Minulla on ollut jäsenyys yli 6 vuotta. Tällä hetkellä minulla on pelkkä kuntosalijäsenyys. Yritän ehtiä/jaksaa käydä siellä tekemässä kokovartalotreenin 1-2 kertaa viikossa.

Lihasta minulla onkin hyvin. Ikääntyessä on tärkeätä ylläpitää lihaksistoa. Ei kaadu niin helposti ja pystyy suoriutumaan päivittäisistä toimista ja askareista omatoimisesti.

Työpäivän aikana minulle kertyy yleensä paljon askeleita. Jos kotiin mennessä ei ole kertynyt tarpeeksi niin tanssahtelen itseni 100 % Suomipopin tahdissa.

En käytä aktiivisuusranneketta kuitenkaan ihan joka päivä. Haluan välillä pitää taukoa. Liikaa käytettynä mittari alkaa helposti ärsyttää. Ja sitten se jääkin pitkäksi aikaa taas laatikon pohjalle lojumaan.

Töissä on tärkeää, että pystyy taipumaan ja joustamaan hoitotilanteissa. Minulla on onneksi luonnostaan taipuisa kroppa. Olen yllättävän notkea, vaikka minulla on ylimääräisiä kiloja. Ikääntyessä olisi tärkeää ylläpitää tätä notkeutta.  

Tästä johtuen aion todellakin tänään aloittaa joogaamisen ihan täällä kotona. Kyllä se taipuisuus taas paranee, kun vaan treenaa.

40 vuotiaan olisi ihanteellista harrastaa kuusi kertaa viikossa liikuntaa. Lihaskuntoa, aerobista ja liikkuvuutta tulisi jokaista treenata kaksi kertaa viikossa. 

Itse en aina oikein ehdi/ jaksa toteuttaa tätä täydellisesti. 

Mistä liikunnasta sinä tykkäät?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat