Kirjoitukset avainsanalla suhteellisen

Kuvat: www.pixabay.com

Minua on itseäni alkanut ärsyttää tapani käyttää sanaa suhteellinen. Käytän sitä kun vertaan omaa tilannettani muihin ihmisiin. Esim. minulla on suhteellisen isot lapset ikäisekseni.

Inhoan vertailua. Ja kaikkihan me tiedämme, että kun alkaa verrata niin aina löytyy joku parempi, hienompi, kauniimpi jne.

Olen inhonnut, kun minua on verrattu toisiin hyvässä tai pahassa. Miten typerää vertailu onkaan. Miten paljon pahaa mieltä tämä vertailu saakaan aikaan meissä ihmisissä.

Aion ainakin yrittää vähentää tämän kamalan sanan käyttöä. Tuskinpa pystyn kokonaan lopettamaan.

Kysyin mieheltä, että mitä sanaa hänen mielestään käytän liian usein. Hänen mielestään käytän liikaa sanaa katsotaan. 

Ilmeisesti hän on kokenut minun usein hidastelevan yhteisistä asioista sopimisessa. Täytyy alkaa antaa täsmällisempiä vastauksia hänelle, ettei hänen tarvitse tuntea oloaan kurjaksi minun hidastelun takia.

Mitä sanaa sinä käytät mielestäsi liikaa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat