Kirjoitukset avainsanalla Tykätty

Kuvat: www.pixabay.com

Suurin osa ihmisistä varmastikin haluaa olla tykätty. Itse en ole tässä asiassa mitenkään poikkeava.

Miksi sitten aina en ole niin tykätty johtuu varmastikin joistakin luonteenpiirteistäni, jotka ärsyttävät muita. Enkä myöskään ole ikinä harrastanut mielistelyä. En ole oppinut sellaiseen. Osaan toki senkin tarvittaessa, mutta teennäinen en koskaan ole. Minusta näkyy liian hyvin, se mitä ajattelen. En pelkää olla ei-tykätty.

Kaikkia ei voi miellyttää. Ja minä ainakaan en siihen edes pyrikään. Ei kaikkien tarvitse tykätä minusta. Jos ei tykkää niin ei tykkää. Ei siitä tarvitse tehdä numeroa. En itsekään tykkää kaikista.

Mutta vaikka ei toisesta tykkäisikään niin toimeen pitää tulla. Tosin tässäkin on rajansa. Henkistä ja fyysistä väkivaltaa harjoittavan kanssa ei tarvitse olla tekemisissä ollenkaan.

Tykätään enemmän toisistamme niin maailmasta tulee parempi!

Haluatko sinä olla tykätty?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat