Kirjoitukset avainsanalla kotoisa kotini

Minulla todellakin on kotoisa koti. Huonekalut eivät ole samaa sarjaa ja ne on hankittu tai saatu eri vuosikymmeninä.

Yritän siivota vähän viikoittain, mutta menen aika lailla fiiliksellä siivoamisen suhteen. Minullahan ei ole pieniä lapsia eikä lemmikkejä, joten ei täällä likaista ole.

Minulla tulee aina välillä järjestelykausia. Silloin tyhjennän vaatekaappia ja lehti-ja kirjakasoja. Rikkinäiset tavarat vien roskikseen ja ehjät kierrätän.

Tykkään kodistani. Täällä saa asua rauhassa. Ja levitellä omia tavaroitaan miten itse haluaa.

Pyykkiä pesen joka päivä. 60-, 40- ja 30-asteiset vuorotellen. Pyykkiä on aina kuivumassa. Lakanat pesen ja kuivatan kerran vkossa pesutuvalla.

Astianpesukonetta ei tällä hetkellä ole. Tiskaamme vuorotellen poikien kanssa käsin päivittäin.

Tykkäämme Sannan ruokakassin valmiiksi suunnitelluista illallisista. On kätevää, kun 5 päivän illallisten ruokatarpeet kannetaan kotiovelle.

Arvelen tänä vuonna pääseväni vaihtamaan asuntoa pienempään. Jos isompi poikani jo kohta saisi opiskelija-asunnon. Sitten pääsen suunnittelemaan, miten sisustan uuden asuntoni. Kotoisaksi tietenkin.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat