Kirjoitukset avainsanalla joukkoliikenne

Kuvat: www.pixabay.com

Minulla ei ole autoa eikä edes ajokorttiakaan. En tarvitse ajokorttia. Liikun bussilla tai kävellen. Kolmas vaihtoehto on se, että jätän menemättä, mihin en pääse. Harkiten voin käyttää taksia. Mutta erittäin harvoin, koska se on kuitenkin suhteellisen kallista.

Joukkoliikenteen käyttäminen on helppoa ja halpaa. Minulla on sujuvat liikenneyhteydet liikkua mihin vaan tarvitsee ja haluan. Minun on ollut helppo oppia lukemaan aikatauluja ja etsimään oikea linja. Tästä on ollut hyötyä. Osaan liikkua esim.  Helsingissä hyvin. Siellä tykkään kulkea raitiovaunulla. Ulkomailla käydessäni suosin sielläkin joukkoliikennettä.

Tykkään istua bussissa. Istun siellä yleensä horrostilassa enkä mieti mitään ihmeempiä. Se on vähän niinkuin ajatusten nollaamista. Joskus on minullakin mitään tekemätön hetki.

Tällä hetkellä minulla on 360 vrk voimassa oleva 3 vyöhykkeen seutulippu, jolla saan ajella niin paljon kuin tarvitsee. Tämä maksoi 505 eur. Hinnat ovat nousseet tämän jälkeen ja tällä hetkellä tämä lippu maksaa 510 eur.

Oman auton ylläpito olisi mielestäni ihan liian kallista. Ja minullahan tarvitsisi tietenkin olla aika uusi ja hyväkuntoinen auto. En kuitenkaan haaveile omasta autosta enkä ajokortistakaan. Eikä minun mielestäni tarvitse selitellä kenellekään sitä, miksen hanki autoa. Yhteiskunnallinen näkökulmahan on oikeasti se, että auton hankkimista pitää selvitellä. Miksi tarvitset autoa?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat