Kirjoitukset avainsanalla Raxun remppa

Aloitin oman elämäntaparemonttini v. 2012. Juuri näihin aikoihin pinnalla oli Raakel Lignellin huima 50 kg painonpudotus. Luin hänen blogiaan, jota hän kirjoitti Hyvä terveydessä.

Tulipa tilattua Hyvä terveyttäkin useampi vuosi ja sain Raxun remppa, Rapakunnosta hyvään oloon kirjan tilaajalahjana itselleni. Olen lukenut sen monta kertaa. Selannut yhä uudestaan. Vähän niinkuin lapsena. Mielestäni Raxu eli aivan unelmien elämää. Juuri sellaista, mitä itsekin halusin elää. Ja elinkin hyvin samantyyppisesti. Treenasin ja noudatin ruokavaliota. Laihduin. Olin tyytyväinen itseeni.

Menin Hyvä terveyden järjestämään tapahtumaan hotelli Tammeriin, jossa Raxu oli kertomassa tästä rempastaan. Voi, kuinka upealta hän näyttikään.

Luin myös hänen seuraavan kirjansa Raxun rinnalla, Kohti pysyvää painonhallintaa. Sain senkin tilaajalahjana. Tämänkin olen selannut useamman kerran, mutta en niin usein kuin Raxun rempan. Minulta ei oikein tämä vaihe onnistunut. Mutta en kyllä menettänyt myöskään terveyttäni enkä mielekkyyttä liikuntaan.

Tilasin tänään hänen uusimman kirjansa Raxun mukana, Kivusta tasapainoon ( Raakel Lignell, Anne Puranen ). Uskon lukevani sen vielä moneen kertaan. Ja saavani siitä toivoa, että pystyn vielä parantamaan omaa kuntoani ja terveyttäni ilman jumppamaratoneja ja tiukkaa dieettiä. Koskaan ei kannata luovuttaa näissä terveysasioissa!

Mikä kirja on tehnyt suuren vaikutuksen sinuun?

 

Kommentit (3)

Käyttäjä4901
Liittynyt12.10.2016
1/3 | 

Heip! Julkisuudessa on ollut paljon tuosta rempasta että siinähän meni terveys... turhan paljon turhan nopeasti...

Maailma on täynnänsä kaikenlaisia ohjekirjoja, kannattaa olla aika kriittinen :)

Vierailija
2/3 | 

On kanssa tullut lueskeltua lukemattomia elämäntapa- ja terveyskirjoja ja joutunut toteamaan sen, että eipä se pelkkä lukeminen riitä, jos haluaa parantaa omaa kuntoaan ja terveyttään. Toki niistä saa inspiraatiota, mutta jotenkin sekin aina tuppaa hiipumaan ennemmin tai myöhemmin. Tai ainakin omalla kohdallani on näin. Ehkä sitä iän myötä, kun alkaa pikkuhiljaa keho kremppailemaan yhtä sun toista pikkuvaivaa (tod.näk.isompaakin), herää siihen, että jotakin on oikeasti tehtävä, jos aikoo vielä vanhoilla päivillään päästä sängystä ylös ja liikkeelle. Sitä haaveilee, että olisi elinvoimainen ja jaksava, mutta mikä ihme siinä on niin vaikeaa tehdä oikeasti asioita sen eteen??!!!?? Sohvannurkassa lokottelu on paljon houkuttelevampi ja helpompi vaihtoehto esim. raskaan työpäivän jälkeen kuin lenkkipolulle lähtö, vaikka lenkkipolulta saisi juurikin tuota elinvoimaa ja jaksamista. Ja voi niitä kaikkia herkkuja, joilla on ihana palkita itseään. Elämä on valintoja täynnä ja myönnän itse tekeväni ihan liikaa noita huonoja valintoja. Mutta ehkä huomenna valitsen sohvan sijasta jotakin muuta  :)  Terveysasioiden suhteen ei tosiaan kannata luovuttaa, vaan tehdä jotakin konkreettista niiden eteen!!! 

Tsemppiä meille kaikille!!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat