Kirjoitukset avainsanalla paine

www.pixabay.com

Olen huomannut olevani parhaimmillani silloin, kun minun pitää saada jokin asia tehtyä. Otan siitä stressiä ja ohjelmoin itseni toimimaan niin, että asia tulee hoidettua. Näin toimin usein työelämässä, mutta myös monessa vapaa-ajan pakollisessa ja ei pakollisessa asiassa. Asiani tulevat lähes poikkeuksetta aina hoidettua. 

Tämä pätee myös siihen, että minulla on jokin tavoite mihin pyrin pääsemään. Silloin teen töitä tämän tavoitteen eteen niin, että saan sen etenemään haluamaani suuntaan. Esim. minulla on ollut tavoitteena edetä blogilistalla. Olen tehnyt töitä päivittäin tämän blogin eteenpäin viemiseksi. Minulla on ollut koko ajan pieni paine tässä. Olen kuitenkin saanut tehtyä postauksia päivittäin. Ja onhan blogini koko ajan edennytkin. 

Tykkään tästä omasta blogistani. Se on minun näköiseni ja aito. Blogi on täynnä minun omia aitoja ajatuksiani minun omasta elämästäni.

Jatkan siis edelleen tämän blogin eteenpäin viemistä pienen paineen alaisena. Mutta kuitenkin nauttien joka hetkestä.

Milloin sinä olet parhaimmillasi?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat