Kirjoitukset avainsanalla Kirjanpitoa

www.pixabay.com

Päätin alkaa seuraamaan omaa rahan kulutustani. Mihin ne kaikki rahat aina häviävätkään. 

Kirjanpito on minulle tuttua. Yläasteella otin valinnaiseksi kaupalliset aineet. Tykkäsin todella paljon ja numerokin oli aina 10. 

Mietin olisinko hakenut peruskoulun jälkeen kauppaopistoon, mutta valitsin sitten kuitenkin lukion. Minulla oli yli 8 keskiarvo, joten kysymys oli siis todellakin valinnasta.

Tuloja minulla oli tällä viikolla kelan maksamat elatustuet yhdestä lapsesta. Tämä summa ei suuri ole, mutta tärkeä tulonlähde kuitenkin. Tällä hetkellä elatustuki on 150, 46 eur/ lapsi. Elatustukea maksetaan kunnes lapsi täyttää 18 v.

Ruokaostoksiin meni tällä vkolla 181, 23 eur. Ostan ruokaa kolmelle aikuisen kulutuksella olevalle. Tuohon summaan sisältyvät myös minun evääni sekä hygieniatuotteita. Ja vähän herkkujakin.

16 v poika saa ilmaisen lounaan arkisin lukiolla. Annoin hänelle tällä viikolla 50 eur rahaa. Hän voi ostaa niillä itselleen, mitä tarvii ja tuoda kotiin tarvittavia ruokia kaupasta.

19 v poika maksaa itse syömisensä yliopistolla. En anna hänelle rahaa.

Itse söin ulkona kolme kertaa. Käyn usein pitkien työvuorojen jälkeen Sokoksella salaatilla. Näihin kului 21, 75 eur.

Veikkauksen tilille siirsin 31 eur. Toivottavasti onni potkaisisi. Osallistuin myös työpaikalla perjantaipulloarvontaan 1 eur arvalla.

Klarnan tiliin ostin 16 v pojalle ruotsin e-kirjan 4 vuodeksi. Kirja maksoi 27, 90 eur. Itselleni ostin Bette Boxin helmikuun paketin, 18,90 eur. Klarnalla on helppoa ja turvallista ostaa.

Yhteensä minulta kului tällä viikolla 284, 98 eur. Klarnan ostoksia en laskenut tähän summaan.

Onneksi palkkapäivä on ensi viikolla! 

Olenko mielestänne tuhlari?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Jos siirrät veikkauksen tilille 30€/kk, tekee se 360€ vuodessa ja kertolaskua voi jatkaa niin pitkälle kuin haluaa. Tuon summan "voitat" joka kerta kun et laita sitä kiinni peleihin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat