Kirjoitukset avainsanalla etäsuhde

Vapaapäiviä viettelen ja lähdin tapaamaan miesystävääni Jyväskylään. Oli kiva nähdä. Kävimme syömässä ja leffassa. Elokuva oli hyvä valinta eli Veitset esiin. Suosittelen muillekin. Se oli vähän erilaisempi murhatarina.

Kävimme myös katsomassa Kirkkopuiston kauniita valoja. Kylläpä ovatkin osanneet upeat valoteokset laittaa esille ihmisten ihailtaviksi.

Nyt olen taas kotona ja on ikävä jo miestä. Sellaista tämä etäsuhde-elämä on. Ainaista ikävää. 

Yhden huomion taas tein, että toiset ne menee hotelliin yöksi piristymään. Meillä on miehen kanssa aina ihan toisinpäin. Ollaan aina ihan väsyneitä hotelliyön jälkeen. Kotona nukkuu enemmän ja paremmin. Mutta vaikuttaahan se elämäntilanne kyllä tosi paljon siihen, miten nukkuu ja milloin.

Mitäs vielä. Joku ihme tyyppi lähetteli mulle whatsappissa viestiä ja syyllisti etten ole vastannut hänelle Instagramissa. Estin hänet. Sitten joku outo tyyppi vielä kehtasi soittaa minulle kesken treffien. Löin luurin korvaan kaksi kertaa. Mies sanoi, että olet kuitenkin flirttaillut. No, en ole todellakaan. Joku varmaan vaan pilaili minun kustannuksellani.

Onneksi suhteemme ei kuitenkaan päättynyt tähän. Nyt täytyy vaan odotella sitä uutta työvuorolistaa, että pääsee sopimaan seuraavat treffit.

Huomenna minulla on vielä vapaapäivä. Aikaa on siis levätäkin.

Näkemisiin taas ihanat lukijat!

 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Laita puhelimesi äänettömälle treffien ajaksi. Varmaan on häiriköitä, jotka kun tietävät sinut ja sukunimesikin, osaavat hakea numerosi ja soittaa häirikkösoittoja. Sosiaalinen media muutenkin antaa paljon tilaisuuksia ilkeilyyn ja häiriköintiin.

Ole varovainen moisten suhteen, ja varmasti oletkin.

Tunnelmallista Itsenäisyyspäivää!

SannaSR
Liittynyt27.8.2017

Voisi kyllä pitää äänettömällä niin kuin töissäkin.

On vaan tullut viime aikoina pidettyä puhelimessa äänet vanhempieni soittojen varalta.

Tää häirikkö oli joku ulkomaalainen. Ilmeisesti joku, joka pyrkii jotenkin hyötymään suomalaisesta naisesta. Niitähän on instagram täynnä. Jotka siis alkavat seurata sinua ja lähettelevät viestejä, joihin en todellakaan ole vastannut.

Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Olen ollut kohta jo kolme vuotta etäsuhteessa eri kaupungissa asuvan miehen kanssa. Tapailemme muutaman viikon välein ja käymme muutamia kertoja vuodessa yhteisillä lomamatkoilla. Viestittelemme kuitenkin päivittäin toistemme kanssa ja tiedämme lähes kaikki toistemme asiat.

Emme ole vielä ainakaan vakavissamme puhuneet siitä, että onko aikomus joskus muuttaa yhteen asumaan. Kummallakin on työpaikka siellä, missä asuu, joten ei niistä oikeastaan kannata luopua. Jos pitäisi luopua niin sitten se olisin minä, joka luopuu. Sillä minulle varmasti löytyy miehen kotikaupungista töitä, ainakin määräaikaisia. Miehen työllistyminen Tampereella ei välttämättä toteutuisi. Minä muuttaisin miehen luo asumaan ja hän ostaisi ruokaa minullekin, kunnes taas saisin rahaa. Silloin tietenkin maksaisin oman osuuteni elämisestä.

Toinen asia mikä vaikuttaa siihen, että ei olla edetty yhteen muuttamisessa on ikääntyvät vanhemmat. Minä olisin tämänkin asian suhteen se, joka voisi muuttaa, sillä minulla on kolme sisarusta, jotka voivat auttaa vanhempiani.

Ajankohtaista yhteen muutto voisi olla sitten, kun kuopus on muuttanut omilleen asumaan. Ja asunnostakin minä pääsen helposti eroon, koska asun vuokralla. Möisin ja antaisin pois nykyiset tavarani. Lähtisin muutaman matkalaukun kanssa kohti miehen kotikaupunkia. Siinä olisi minulle uusi alku.

Olisihan se yhteen muuttaminen ihanaa, mutta etäsuhteessakin on omat hyvät puolensa. On paljon omaa aikaa. Saa tehdä mitä milloinkin itse haluaa. Ja kun näkee harvemmin niin osaa arvostaa toista ihan eri tavalla kuin jos asuisi yhdessä. Saa tavallaan molemmat sekä suhteen että vapauden. Sopii hyvin minulle, joka olen viimeksi asunut yhdessä miehen kanssa n. 20 v sitten. Tiedän kyllä silti hyvin mitä miespuolisten ihmisten kanssa eläminen on sillä olenhan synnyttänyt ja kasvattanut kaksi poikaani aikuisiksi.

Saapi nähdä muutammeko oikeasti vielä jonain päivänä yhteen. Mitäs luulette, miten tulee käymään?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Miehen perässä muuttanut. En suosittele. Kaikki kaverit jäi, hehku yhteisestä tapaamisista jäi, arki elämää ja paljon paljon yksin oloa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Oli ihanaa taas viettää viikonloppuna aikaa miehen kanssa. Lähdin hänen luokseen lauantaina ja palasin kotiin sunnuntaina. Kävimme leffassa ja syömässä. Leffana oli Kaikki tietävät. Leffa oli ihan hyvä, mutta ehkä hieman liian pitkäksi tehty. Oltiin anniskelunäytöksessä, mutta ei me mitään juomia tarvittu.

Parasta tapaamisissa on aina se, että saa olla toisen lähellä. Iho kaipaa kosketusta ja pussailu on ihanaa. Sitä se on, kun suhde ei pääse arkipäiväistymään. Ei ole yhteistä asuntoa, jossa pitää siivota. Ei tiskejä eikä pyykkejä. Ei ole työpäivän jälkeistä väsymystä. Ei taistelua kaukosäätimestä. Ei ole myöskään yhteistä lasta eikä koiraa, jotka vievät aikaa pois parisuhteesta.

Sen sijaan meillä on paljon omaa aikaa. Ehdimme hyvin harrastaa kaikkea, mitä itseämme huvittaa jne. Kun on välillä yksin niin on taas ihanaa tavata toinen. Silloin ei halua tuhlata aikaa turhanpäiväiseen riitelyyn. Treffit ovat aina oikeat treffit, joissa on vain suhteen parhaat palat.

Treffeillä olemme aina hotellissa ja syömme ulkona. Meillä on aikaa vain toisillemme. Käymme yhdessä myös lomamatkoilla. Nämä lomamatkat ovat aina niitä all-inclusivelomia. Juuri täydellisiä viikon kestäville treffeille. Treffien ja lomien jälkeen tiedän aina, että haluan jatkaa yhdessäoloa. Yleensä varaammekin jo heti seuraavan tapaamisen ja matkan.

Suunnitelmissa ei tällä hetkellä ole yhteistä kotia eikä yhteisiä lapsia. Minulla tuota ikääkin alkaa olemaan, että taitaisi olla jo myöhäistäkin suunnitella yhteistä perhettä. Näillä mennään mitä on ja ihan hyvinhän meillä meneekin.

Onko sinulla kokemusta siitä, kun suhde ei arkipäiväisty? Onko ihanaa vai kamalaa?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Minulla on melko pitkä avoliitto, jossa arki on siivousta, pyykkiä, lastenhoitoa, tiskiä, ruuanlaittoa yms.yms. Siis elämää. Siinä samalla yhteistä huumoria, halauksia, suukkoja, läheisyyttä, lämpöä, lempeä, yhteistä tekemistä jne.jne. Arkipäiväistyminen ei välttämättä tarkoita suhteen väljähtymistä. Myös meillä on treffiviikonloppuja, jolloin menemme yön yli hotelliin, käymme syömässä, elokuvissa tai teatterissa, milloin missäkin. Se on erityisesti meidän kahden aikaa. Parisuhteita on erilaisia ja on hienoa, jos onnistuu löytämään sellaisen, joka sopii hyvin niin itselle kuin parisuhteen toiselle osapuolelle, oli se etä- tai lähisuhde. Rakkaudellista kevättä ❤️

Vierailija
2/2 | 

Ihana text. 

Me asumme poikakaverin kanssa eri paikkakunnilla, ikävän tunne on joskus ns. raastava, mutta sitten sitä nauttii yhteisestä ajasta eri tavalla. Arvostamme omaa tilaa ja aikaa. Välillä sitä toivoisi, että toinen asuisi samalla paikkakunnalla, voisi hyvin mennä yöksi toisen viereen ilman, että kyläilystä tarvii erikseen sopia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Miten määritellään parisuhde? Pohdin tätä, kun mietin, että mikä on minun ja miehen suhde virallisesti? Voimmeko sanoa olevamme parisuhteessa?

Virallisesti olemme siis kumpikin naimattomia. Olemme kumpikin olleet aiemmin avoliitossa. Minulla on kaksi lasta, miehellä ei ole lapsia.

Tapasimme Tinderissä vajaa kaksi vuotta sitten ja olemme olleet sen jälkeen lähes jatkuvasti yhteydessä toisiimme puhelimen avulla. Kerromme toisillemme lähes kaiken.

Asumme eri paikkakunnilla. Tapaamme toisiamme säännöllisesti ja tämä loma on kolmas yhteinen lomamme. 

Emme ole pitäneet mitään kiirettä yhteenmuutolla tms. Ei ole kiirettä kihloihin, naimisiin eikä yhteisiä lapsia ole tulossa. Me siis vain vietämme yhdessä aikaa parina. Emme kuitenkaan painota esim. sosiaalisessa mediassa, että olisimme parisuhteessa.

Mielestäni tämä on ihan ok. Minulle riittää, että itse tiedän, mikä on suhteemme laatu. Ja kiire ei ole edetä. Näin on minun mielestäni hyvä, ainakin tällä hetkellä. Tulevasta en tiedä. Fiiliksellä mennään. 

Etäsuhteessa ollessa säilyy tietyllä tapaa oma elämä ja vapaus. Meille se tuntuu sopivan. Kaikille ei.

Oletko sinä parhaillaan etäsuhteessa? Tai ollut joskus? Olisi kiva lukea toisten kokemuksista!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat