Kirjoitukset avainsanalla Etäsuhde

Miten määritellään parisuhde? Pohdin tätä, kun mietin, että mikä on minun ja miehen suhde virallisesti? Voimmeko sanoa olevamme parisuhteessa?

Virallisesti olemme siis kumpikin naimattomia. Olemme kumpikin olleet aiemmin avoliitossa. Minulla on kaksi lasta, miehellä ei ole lapsia.

Tapasimme Tinderissä vajaa kaksi vuotta sitten ja olemme olleet sen jälkeen lähes jatkuvasti yhteydessä toisiimme puhelimen avulla. Kerromme toisillemme lähes kaiken.

Asumme eri paikkakunnilla. Tapaamme toisiamme säännöllisesti ja tämä loma on kolmas yhteinen lomamme. 

Emme ole pitäneet mitään kiirettä yhteenmuutolla tms. Ei ole kiirettä kihloihin, naimisiin eikä yhteisiä lapsia ole tulossa. Me siis vain vietämme yhdessä aikaa parina. Emme kuitenkaan painota esim. sosiaalisessa mediassa, että olisimme parisuhteessa.

Mielestäni tämä on ihan ok. Minulle riittää, että itse tiedän, mikä on suhteemme laatu. Ja kiire ei ole edetä. Näin on minun mielestäni hyvä, ainakin tällä hetkellä. Tulevasta en tiedä. Fiiliksellä mennään. 

Etäsuhteessa ollessa säilyy tietyllä tapaa oma elämä ja vapaus. Meille se tuntuu sopivan. Kaikille ei.

Oletko sinä parhaillaan etäsuhteessa? Tai ollut joskus? Olisi kiva lukea toisten kokemuksista!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Oli onni, että vielä löysin itselleni miehen. Pitkään olinkin yksin. Siihen varmastikin suurin syy se, että minulla ei ollut aikaa panostaa miehen etsintään. Enkä kyllä jaksanutkaan. Arjen pyöritys ja työt veivät aikani ja voimani.

Olin ihan onnellinen yksinänikin. Minullahan oli lapset jo hankittuna. Ajattelin, että minun ei tarvitse epätoivoisena etsiä miestä, jonka kanssa tehdä lapset. 

Toki minulla aina välillä oli joitakin pieniä suhteita, mutta ne loppuivat useimmiten minun aloitteestani. En kokenut olevani valmis mihinkään vakavaan.

Tämä nykyinen suhde on tuntunut erilaiselta. Tämä oikeasti tuntuu kestävän. Ehkä etäsuhde on ollut minulle sopiva vaihtoehto. Tosin ikävä on aina läsnä etäsuhteessa. Ja se on koko ajan isompi.

Onko teillä muilla kokemusta etäsuhteesta?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat