Kirjoitukset avainsanalla Puerto de la Cruz

Taas on yksi ihana lomapäivä kulunut mukavasti täällä Puerto de la Cruzissa. Aamulla lähdimme aamupalan jälkeen käymään jardin Botanicossa. Se on kasvitieteellinen puutarha täällä. Siellä oli paljon kasveja ihmeteltävänä. 

Vietimme siestaa hotellissa ja iltapäivällä lähdimme kaupungille kiertelemään. Tänään oli lämmin päivä. Aallotkin ovat rauhoittuneet hieman. Ihanaa olemista. Vielä on lomaa jäljellä!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä olemiseen alkaa tottua ja elämään on alkanut tulla rutiineja ja rytmiä. Olemme melkein koko ajan liikkeellä. Tai kyllä me vähän lepuutellaan välillä jalkojamme.

Ruokapaikkoja ja kahviloita on vieri vieressä samoin erilaisia kauppoja. Syömme hotellissa vain aamupalan, joten täytyy lähteä liikkeelle saadakseen syötävää.

Olemme käyneet joka kerta eri paikassa syömässä. Pääsääntöisesti palvelu on ollut täällä ystävällistä ja hyvää. Monissa paikoissa on suomimenu ja tarjoilijat osaavat muutaman sanan tai lauseen suomea.

Tänään kävimme pelaamassa minigolfia mieheni kaverin kanssa. En ollut erityisen hyvä minigolfaaja. Ei kai minun aina tarvitse ollakaan paras. 

Olemme seuranneet aaltoja päivittäin. Ne ovat joka päivä vähän isompia. 

Viime yön nukuimme jo paremmin. Aamulla olimme aikaisin hereillä. Hotellin aamupala maistui. Tämän jälkeen vielä köllöttelimme. Ihanaa, kun ei ole kiire. 

Lähdimme aamupäivällä kaupungille. Suunnistimme kohti lähellä olevia puutarhoja. Olimme molemmat yhtä huonoja kartanlukijoita, mutta lopulta löysimme perille. Kävimme jardin Taorossa ja jardin Orchideassa ihailemassa luonnon kauneutta. 

Agatha Christie on aikoinaan viettänyt aikaansa Teneriffalla. Häntä voi muistella jardin Orchideassa. Kaunis puutarha.

Päivä oli oikein ihana. Oli lämmintä. Aallot olivat aika korkeita. En uskaltaisi mennä mereen uimaan. Uskaliaita surffaajia oli kuitenkin paljon lautojensa kanssa meressä.

Vaeltelimme loppupäivän kaupungilla hotellin lähistöllä. Illalla olin niin väsynyt, etten saanut tätä postausta valmiiksi. Väsynyt, mutta onnellinen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat