Kirjoitukset avainsanalla Tampereen kosmetologikeskus

www.pixabay.com

Keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Tampereen kosmetologikeskuksessa. Valitsin paikan, koska olin saanut sinne lahjakortin kavereiltani lahjaksi.

Varasin ajan netissä harjoittelijalle. Minulle tehtiin ensin jalkahoito ja sitten ripsien ja kulmien värjäys. Jalkahoidossa olen käynyt ennenkin, mutta ripsiäni ja kulmiani ei ole vielä koskaan värjätty.

Harjoittelija teki oikein hyvää työtä ja palvelu oli hyvää. Ripsien värjäys ei sattunut eikä väriaine ollut kuumottavaa eikä kirvelevää. Jälkeenpäin tuntuu, että ripsissä on jotain, mutta se on eri tunne kuin ripsivärin kanssa. Vapaampi ehkä ja on kätevää, kun ei tarvi pestä ripsiväriä pois. Tykkään ripsistäni nyt. Aion jatkossakin värjäyttää ripseni ja kulmani.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat