Kirjoitukset avainsanalla Rodos

Viimeinen päivä Rodoksella on kulunut laiskotellen ja pakaten. Huone pitää luovuttaa klo 12, joten olemme täällä siihen asti löhöilemässä. Kotimatka vaatii kuitenkin pitkää istumista. Ja odotamme vielä kyytiä täällä hotellissa jonkin aikaa huoneen luovutuksen jälkeen. Menemme syömään ja allasbaariin istumaan.

Olemme hellineet toisiamme. Miehen kainalossa on hyvä olla. Yhteinen loma on vahvistanut suhdettamme. En vaihtaisi häntä kyllä kehenkään toiseen. En voisi jättää häntä.

Kaiken kaikkiaan olen tykännyt lomastamme. Retkiä ja löhöilyaikaa oli juuri sopivasti kumpaakin. 

Hotellimme Marianna Palace on oikein mukava keskitasoinen hotelli. Ja sillä hinnalla, minkä all-inclusivematkasta maksoimme ei kehtaa kyllä valittaa. Top10matkatarjoukset on toiminut ihan hyvin.

Saksalaisiahan täällä on ollut paljon. Tuntuu, että heitä on aina paljon joka paikassa. Monilla saksalaisilla on ärsyttävä tapa etuilla toisia esim. ruokajonoissa. He ovat ilmeisesti sitten Euroopan omistajia. Mutta eipä sitä asiaa kannata liikaa miettiä.

Tänään onkin hyvä lähteä pois, kun täällä alkoi sataa ja vähän ukkostikin. Suomessa vissiin on parempi keli. 

Alamme taas heti katsella uutta matkaa ja tietenkin eri kohteeseen. Vielä saa varmasti suhteellisen halvan matkan syyskuun loppupuolella.

Matkakuume on jatkuvaa!

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat