Kirjoitukset avainsanalla unelmatyö

Kuvat: www.pixabay.com

Unelmoin siitä, että aina ei tarvitsisi miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tietäisi missä työskentelee vuoden päästä ja siirrot tapahtuisivat omasta tahdosta. Puhumattakaan siitä, että iltalehtien otsikot pelottelevat työttömyydellä.

Unelmoin, että sotea ei olisi koskaan keksittykään. Ettei meidän perusterveyden työntekijöiden tarvitsisi aina olla varpaillaan.

Jos nämä tekijät poistuisivat niin oma tämän hetkinen työni olisi unelmatyötä.

Unelmoin myös, että saisin tämän blogin lukijamäärän kasvamaan. Tämä itsetutkiskelusarja päättyy tällä viikolla. Täytyy alkaa miettiä, että mikä olisi minun linjani tässä blogissa. Mitkä aiheet sopisivat minulle parhaiten.  Niin että ne kiinnostaisivat muitakin kuin itseäni.

Blogin pitämisen pitää mielestäni olla kivaa. Se ei saa myöskään liikaa rasittaa. Teen blogia vapaa-ajallani. Haluan nauttia tästä. Mutta kuitenkin koko ajan kehittyä.

Mikä olisi sinun unelmatyösi?

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat