Kirjoitukset avainsanalla Hyvää Uutta Vuotta 2018

Tänään on vuoden 2017 viimeinen päivä. Tämä vuosi on ollut oikein hyvä vuosi. Olen tehnyt kovasti töitä ja tienannutkin hieman enemmän kuin arvelin. Tosin velkaakin on kertynyt. Tästä johtuen töitä kannattaa tehdä kovasti jatkossakin.

Miesystävän kanssa olemme tutustuneet koko ajan paremmin ja suhteemme voi tällä hetkellä oikein hyvin. Aina, kun tapaamme on kivaa olla yhdessä. Emme ole yrittäneet kiirehtiä asioiden edelle. Tällä iällä malttaa jo odottaa. Ja ei ole kyllä kiirettäkään mihinkään. Liiallisella kiirehtimisellä todennäköisesti vain pilaisimme kaiken ja sitten oltaisiin onnettomia molemmat. Tällä hetkellä odottelemme yhteistä lomamatkaa, jonka aika ja kohde paljastuvat aikanaan.

Pojat ovat kasvaneet kovaa vauhtia aikuisiksi. Isomman pojan ylioppilasjuhlia vietettiin kesällä. Ja hän pääsi heti opiskelemaan haluaansa tiedekuntaan haluamassaan yliopistossa. Hän jonottaa tällä hetkellä omaa opiskelija-asuntoa. Ensi vuonna siis tiedossa todennäköisesti esikoisen poismuuttaminen kotoa.

Pienempi poika on lukiossa. Koulu sujuu hänellä hyvin. Muutaman vuoden päästä on taas sitten ylioppilasjuhlat.

Siitä olen kiitollinen, että isäni pelastui lähes varmalta kuolemalta. Kyllä Suomessa on vaan hyvä terveydenhuolto. Olisi ollut rankkaa menettää oma isä. Varsinkin, kun isäni on vasta vähän päälle 60 v. Hänet on selvästikin tehty sitkeästä aineksesta. Urheilijataustalla saattaa olla vaikutusta.

Harrastaa olen ehtinyt ja ennen kaikkea saanut. Olen kiitollinen siitä, että minun ei tarvitse odottaa eläkeikään asti voidakseni harrastaa. Kyllä ihmisellä pitää olla muutakin kuin työ ja perhe.

Onnistuin elvyttämään suhdettani ystäviini tämän vuoden aikana. Juhlimme ainakin kaikkien 40 v synttäreitä. Toivottavasti pystymme jatkamaan näitä tapaamisia vielä v. 2018.

Tämän bloginkin sain perustettua. Olen aiemminkin pitänyt blogia, mutta lopetin sen, koska sen pitäminen ei tuntunut enää hyvältä. Siinä blogissa lähinnä purin omaa pahaa oloani. Tiesin aina, että aloitan vielä uudestaan. Kävin kolme vuotta terapiassa ja olen nyt paljon vahvempi ja antoisampi pitämään blogia. Tämän nykyisen blogin idea on sellainen, että voin postata tänne kaikkea omaan elämääni liittyvää. Ja monipuolisiahan nämä postaukseni ovatkin. Kirjoittaminen on aina ollut minulle tärkeä itseilmaisun väline. Tästä blogista en luovu!

Vuonna 2018 jatkan elämääni niinkuin se tänään on. Toivon saavani olla terve ja onnellinen. Ikäviä asioita sattuu aina välillä kaikille. Mutta toivon pystyväni olemaan vahva voittamaan vaikeudet. Lupaan itselleni, että pyrin aina tekemään parhaani auttaessani itseäni ja muita. Kyllä sydän kertoo, mikä on oikein ja mikä väärin.

Hyvää Uutta Vuotta 2018 teille kaikille, jotka jaksoitte lukea tämän loppuun! <3

P.S. Kuva on ilmaisesta kuvapankista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat