Kirjoitukset avainsanalla Jumanji

Kävin katsomassa eilen miesystäväni kanssa elokuvan Jumanji: Welcome to the Jungle. Valitsimme elokuvan, koska se oli erilainen verrattuna siihen, mitä yleensä olemme käyneet katsomassa.  Komediaa, toimintaa, seikkailua ja fantasiaa sisältävä elokuva oli ihan kiinnostava tarina. Vaikka elokuva kesti melkein sen kaksi tuntia, jaksoi sen katsoa kelloa vilkuilematta.

Elokuvan ideana oli siis se, että videopeli imaisee neljä teiniä viidakkoon. Päästäkseen sieltä pois heidän täytyy yhteistyötä tekemällä pelata peli läpi. Helpommin ajateltu kuin tehty. Ennen loppuratkaisua on luvassa monia jännittäviä kohtauksia.

Elokuvaa voisi suositella lapsille ja teineille, jotka pelaavat paljon virtuaalimaailmassa. Kysyin omilta teineiltäni, että mihin peliin he haluaisivat joutua imaistuksi. En saanut tähän oikein mitään vastausta heiltä. Pelit, joita poikani pelaavat ovat tietenkin jo yli 16 v tarkoitettuja ja suhteellisen karuja ympäristöltään.

Itsekin olen joskus kokeillut pelaamista. Tykkään Sims pelien eri versioista. Jos minut imaistaisiin peliin, niin toivoisin sen olevan juurikin joku Simsien versioista. Pelasin niitä vähän joskus muutamia vuosia sitten. Viime vuosina en oikein ole ehtinyt. Taitavimmat Sims pelaajat olivat tuolloin 40 v naisia! Ja Simsiä kokeilleena olen itsekin sen todennut, että ne eivät ole pikkulasten pelejä. Ehkä vielä joskus rentoudun Simsiä pelaamalla... ;)

Elokuva ei ehkä sinänsä ollut kovinkaan minun tyyliseni. Joitakin vuosia sitten kävin katsomassa paljon tämäntyylisiä elokuvia lasteni kanssa. Solsidan olisi ollut enemmän minun tyyliseni. Ehkä menen katsomaan sen myöhemmin vaikka yksin. Se, kun ei oikein noita miessukupuolen edustajia kiinnosta.

Lue lisää Jumanjista www.finnkino.fi/Event/302419/

Jos kiinnostuit Simseistä lue https://fi.thesims3.com

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat