Kirjoitukset avainsanalla Bank Norwegian

Tänään viimeksi sain puhelun liittyen kulutusluottoihin. Minulle soitti asiantuntija ( www.zmarta.fi ). Hän kyseli minulta tietoja taloudellisesta tilanteestani. Olin joskus aiemmin kilpailuttanut lainantarjoajia heidän kauttaan. Tilanteeni on sellainen, että voin hakea lainoja. Eli minulla on vakituinen työ ja luottotiedot kunnossa.

Annoin hänelle siis luvan kilpailuttaa lainoja. Paras tarjous tilanteeseeni oli ehdottomasti Komplett Bankin. Pikaisesti sitä tutkiessani olisi siinä mahdollista pitää tarvittaessa lyhennysvapaata eli maksaisi vain korot ja lainanhoitokulut. Mutta onko tämä kuitenkin petollista. Joskushan se laina kuitenkin on pakko maksaa pois.

Tällä hetkellä olen velkaa Bank Norwegianille. Olen ollut heidän palveluunsa tyytyväinen. Enkä taida vaihtaa velkojaa tälläkään kertaa. Lyhennän velkaani ihan mielelläni joka kuukausi ja minulla on hyvä lainaturva. Jos sairastun tai jään työttömäksi niin en joudu konkurssiin. Olo on huolettomampi.

Jos mietit tällä hetkellä kulutusluoton ottamista tutustu näihin sivuihin: https://www.vertaaensin.fi/laina/kulutusluotto,www.lendo.fi/kulutusluotto‎, www.rahalaitos.fi

Paras on tietenkin, jos sinun ei tarvitse ottaa kulutusluottoa ollenkaan. Suosittelen eniten sitä vaihtoehtoa. Velka on hyvä renki, mutta huono isäntä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Välimerkki

Hei tuosta taitaa puuttua välilyönti yhdestä kohtaa (vertaaensin ja lendon nettiosoitteiden välillä) Ei mulla muuta. Kivaa päivää kaikille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat