Kirjoitukset avainsanalla Forenom

Olimme tämän viikonlopun miesystävän kanssa testaamassa uutta Forenomin hostellia Jyväskylässä. Olimme kumpikin hakeneet testaajiksi ja tulleet valituiksi.

Ensimmäisen yön nukuimme pienessä 5 neliön huoneessa, jossa oli vain pieni ikkuna käytävälle. Sänky oli kuitenkin tarpeeksi leveä kahdelle. Sinne piti aina vaan kiivetä jakkaran avulla. Huoneessa ei mahtunut tekemään mitään muuta kuin olemaan sängyssä. Ei me siellä huoneessa juuri sitten oltukaan muuta kuin nukkumassa.Nukuttiin ihan hyvin. Oli vähän laivan hytti fiilis. Jos pitkiä aikoja viettäisi näin pienessä tilassa kaksin, voisi se vähitellen alkaa ahdistaa.😁

Toisen yön olimme isommassa huoneessa. Tilaa tuntui olevan todella runsaasti. Harmillista oli, että vuoteet olivat erillisiä. Ne eivät oikein pysyneet vierekkäin.

Hostellin tilat olivat siistejä ja siellä oli rauhallista. Wc,-suihku ja keittiötilat olivat yhteisiä. Wc:hen ja suihkuun ei joutunut jonottamaan. Kellarissa oli sauna ja poreallas mahdollisuus.

Aamupalalla kävimme hostellin yhteydessä olevassa Egg ravintolassa. Munakkaat ja toastit maistuivat.

Hostellista oli helppo liikkua keskustan eri kohteisiin. Aivan loistava sijainti.

Tykkäsimme. Voisi mennä uudestaan.

Lue lisää www.forenom.com ja sieltä hostellit/ Jyväskylä 

 

Kommentit (2)

Kip
1/2 | 

Palaute: tällaisen puoliammattimaisen kirjoittamisen olettaisi olevan huolellisempaa kieltä. Muutama tällä sivulla lukemani kirjoitus on aika tuskaista luettavaa: outo tökstöks-lauserytmi, kielioppi hakusessa ja erityisesti yhdyssanojen sekä erisnimien ja yleissanojen yhdistämisen säännöt ovat tuntemattomia.

Virheitä vilisevä teksti menettää vakuuttavuutta ja vie myös huomion itse sisällöstä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat