Kirjoitukset avainsanalla lapsen nalkutus

Väsyttää! Tyypillinen olotila illasta aamuun vuoron jälkeen. Tarkoittaa siis, että olin eilen iltavuorossa ja tänään aamuvuorossa. Vaikuttaa varmasti hurjalta sellaisesta, joka ei ole niitä joutunut tekemään. Itse olen tehnyt näitä paljon. Kun opiskelin pidettiin tärkeänä hoidon jatkuvuutta eli että sama hoitaja, joka on ollut illassa olisi heti aamulla jatkamassa työtään. Ihanteellista ajatellen potilaita. Hoitajalle tämä ei välttämättä ole niin ihanteellista.😑

Työpäivän jälkeen kotimatka sujui tavallista hitaammin. Lumentulo oli jumiuttanut liikennettä. Kävin pikaisesti hakemassa postipaketin ja kaupassa. Kotiin päästyäni söin ja kävin suihkussa. Puin päälleni suosikki kotiasuni eli yöpaidan ja legginsit sekä villasukat jalkaan. Ihanaa olla kotona!

Niinhän sitä tosiaan luulisi. Isompi poika oli selvästikin huonolla tuulella. Hän alkoi nalkuttaa minulle keittiön siivoamisesta jne. Jaksoin vielä työpäivän jälkeen olla tyynen rauhallinen enkä alkanut riidellä. Poika lietsoi itsensä näin siivoamistilaansa. Siivosi keittiötä ja oman huoneensa.😮Ja oli tämän tehtyään ihan hiljaa. Itse istuin sohvalla katsomassa tv:tä pyykkikoneen pyöriessä.

Kävin katsomassa verkkopankissa palkkalaskelmaa. Toivottavasti ei tuu mätkyt ensi vuonna. Olen tienannut vuoden aikana enemmän kuin arvelin. Millä nekin sitten maksaa!

Klo 22 menen nukkumaan. Päiväunia en osaa nukkua kuin äärimmäisen harvoin.

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat