Kirjoitukset avainsanalla pölykoirat

Monesti ennen iltavuoroa tulee tartuttua imuriin. Imuroin oman huoneeni eli olohuoneen, eteisen ja keittiön. Olen jo useamman vuoden ajan jättänyt pojille vastuun oman huoneensa imuroimisesta. He imuroivat vaihtelevasti. Joskus oma-aloitteisesti, mutta useimmiten useamman kehoituksen jälkeen.

Poikia ei pölykoirat häiritse, etenkään 16 vuotiasta. Ja itse olen ajatellut, että kun en kerran vietä aikaa heidän huoneissaan niin tarvitseeko minun niin kovasti edes niistä heidän pölykoiristaan välittää. Omani imuroin kyllä säännöllisesti pois. 

Mielestäni äidin ei kuulu siivota isojen lasten huoneita. Oletteko samaa mieltä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ei tarvitse, ei. Eikä myöskään kannata suuresti huolehtia, jos ison lapsen huone on sotkuinen. Itepä tuolla elää. 

SatuMaarit
2/2 | 

Ei tarvitse ja ennennkaikkea ei pidä. Vain tekemällä oppii tekemään itse ja muutaman vuoden päästä jo omillaan olevan nuoren on syytä alkaa osata ne elämisen perustaidot. Voisiko sanoa, että siivoamatta jättäminen on rakkautta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat