Kirjoitukset avainsanalla Naisen paras aika

Omasta mielestäni tämä nykyinen ikäni 40 v on todella ihanaa aikaa. Koen olevani huomattavasti kypsempi kuin aiemmin. Terveysvaivoja ei juuri ole ja vaihdevuodet eivät ole vielä alkaneet. Lapset ovat isoja ja minulla ei ole enää vauvakuumetta.

En haluaisi enää olla 20 v tai 30 v. Olenhan jo elänyt ne vaiheet. Minä olin tuolloin jo äiti, mutta en koe, että olisin jäänyt vaille mitään tärkeätä. Naisen elämää voi elää, vaikka olisikin äiti.Olen ehtinyt bilettää, shoppailla ja käydä treffeillä, kiitos omien vanhempieni. Olen saanut kasvaa yhdessä poikien kanssa aikuiseksi.

En pelkää vanhenemista. Uskon, että kaikissa ikävaiheissa naisella voi olla laadukasta elämää. Naisen elämä voi olla varmasti oikein ihanaa vielä 50 v jälkeenkin, huolimatta vaihdevuosista. Silloin ei ainakaan tarvitse enää pelätä tulevansa raskaaksi. Ja rahaakin alkaa olemaan ihan eri tavalla käytössä, kun lapset tulevat toivottavasti omillaan toimeen.

Jokainen ikävaihe on omalla tavallaan hyvä. Oletteko samaa mieltä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat