Kirjoitukset avainsanalla söpöily

Innostuin kokeilemaan Lumenen joulukalenterista tähän mennessä saamiani tuotteita. Näillä neljällä tuotteella sai jo aika hehkeän tuloksen.

Ensimmäisessä luukussa oli Valo sarjan Glow boost essence, joka on kirkastava ja silottava hyaluronitiiviste jota levitetään puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Tämä tuote antoi ihanan valoisan hehkun iholle. Sopi hyvin pikkujouluihin. Olin kaikkien mielestä oikein söpön näköinen. 

Toisessa luukussa oli Nordic chic Gel effect kynsilakka. Tämä On the beach sävyinen kynsilakka on minun mieleiseni. Harvoin tulee laitettua kynsilakkaa. Töissä nimittäin ei saa pitää kynsilakkaa sormien kynsissä hygieniasyistä. Tänään pitää putsata lakat pois ja leikata kynnet. Meillä pidetään kynsitarkastuksia!

Kolmannessa luukussa oli Lähde sarjan intense hydration 24 h moisturizer. Tämä on 24 h tehokosteusvoide. Tulee tarpeeseen. Laitan aina aamuisin kasvoille rasvaa. Tuntui hyvältä poskissa. 

Neljännessä luukussa oli invisible illumination ( kaunis ) lip perfector balm eli huulihoide. Huulista tuli luonnollisen kauniit. Sopii söpöilyyn.

Tykkään kyllä tosi paljon Lumenen tuotteista!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat