Kirjoitukset avainsanalla maksuhäiriömerkintä

www.pixabay.com

Miten helppo onkaan ostaa velaksi kaikkea, mitä tarvitsee. Rahaakin on mahdollista saada tililleen melkein milloin vain. Erilaisia luottofirmoja on vaikka kuinka paljon ja monenlaiseen tarkoitukseen. Ostaminen ja velan otto on suhteellisen helppoa. 

Velan takaisin maksaminen onkin sitten työläämpää ja ei niin mieluista. Kuinka moni nykyään onkaan saanut maksuhäiriömerkinnän. Ja luottotietonsa menettäneitä on koko ajan enemmän.

Kun menettää luottotietonsa niin vaikeuttaa se elämää todella paljon. Ei saa vuokra-asuntoa, pankkitunnuksia ja varmasti on vaikeampi saada työpaikkaa.

Tällöin on ihminen päätynyt useimmiten ulosottotilaan, jolloin esim. palkasta ulosmitataan kaikki, mitä on mahdollista. Olen tämän kokenut. Mutta selvisin siitä. Sain suhteellisen nopeasti velkani maksettua tekemällä juurikin niitä vuoroja, mistä saa niitä lisiä. 

Tällä hetkellä olen jälleen velkaantumassa hyvää vauhtia. Mutta alan nyt pistää sille stoppia! Pistän itseni kuriin. Onneksi minulla on järkevät pojat ja miesystävä.❤

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat