Kirjoitukset avainsanalla vuorotyö

Väsyttää! Tyypillinen olotila illasta aamuun vuoron jälkeen. Tarkoittaa siis, että olin eilen iltavuorossa ja tänään aamuvuorossa. Vaikuttaa varmasti hurjalta sellaisesta, joka ei ole niitä joutunut tekemään. Itse olen tehnyt näitä paljon. Kun opiskelin pidettiin tärkeänä hoidon jatkuvuutta eli että sama hoitaja, joka on ollut illassa olisi heti aamulla jatkamassa työtään. Ihanteellista ajatellen potilaita. Hoitajalle tämä ei välttämättä ole niin ihanteellista.😑

Työpäivän jälkeen kotimatka sujui tavallista hitaammin. Lumentulo oli jumiuttanut liikennettä. Kävin pikaisesti hakemassa postipaketin ja kaupassa. Kotiin päästyäni söin ja kävin suihkussa. Puin päälleni suosikki kotiasuni eli yöpaidan ja legginsit sekä villasukat jalkaan. Ihanaa olla kotona!

Niinhän sitä tosiaan luulisi. Isompi poika oli selvästikin huonolla tuulella. Hän alkoi nalkuttaa minulle keittiön siivoamisesta jne. Jaksoin vielä työpäivän jälkeen olla tyynen rauhallinen enkä alkanut riidellä. Poika lietsoi itsensä näin siivoamistilaansa. Siivosi keittiötä ja oman huoneensa.😮Ja oli tämän tehtyään ihan hiljaa. Itse istuin sohvalla katsomassa tv:tä pyykkikoneen pyöriessä.

Kävin katsomassa verkkopankissa palkkalaskelmaa. Toivottavasti ei tuu mätkyt ensi vuonna. Olen tienannut vuoden aikana enemmän kuin arvelin. Millä nekin sitten maksaa!

Klo 22 menen nukkumaan. Päiväunia en osaa nukkua kuin äärimmäisen harvoin.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut tarve kirjoittaa ajatuksistani ja elämästäni. Kirjoittaessa on helppo purkaa ja jäsentää ajatuksiaan ja tunteitaan.

Jotenkin näin syksyn saapuessa on minulla aina ollut halu aloittaa jotain uutta. Tänä syksynä olenkin ilmoittautunut muutamaan uuteen harrastukseen ja jatkan vanhoja. Olen myös innoissani siitä, että lähden ihan yksinäni omalle lomalle ihan ulkomaille asti. Kohteen paljastan myöhemmin.

Lasten opinnot ovat alkaneet. Tänä syksynä molemmat pojat ovat jo opiskelijoita. 19 v opiskelee korkeakoulussa teknisellä alalla ja hänellä tuntuukin olevan todella tiivistä opiskelijaelämää. Hän asuu vielä kotona. Mielestäni 21 v on järkevä ikä muuttaa omaan asuntoon taloudellisista syistä. Siihen on vielä hieman aikaa.

Pienempi poika täyttää 16 v ja aloitti juuri lukion. Hänen lukio-opintonsa tulevatkin huomattavasti kalliimmaksi kuin isoveljen. Ostin hänelle osamaksulla kannettavan tietokoneen ja kirjat on tarvinnut ostaa uusina, koska opetussuunnitelma vaihtui v. 2016. Mutta lasten opinnot ovat minulle ihan ykkössijalle. Tulevaisuuteen kannattaa panostaa.

Kohta lähden hammaslääkärille käymään. Varasin vuositarkastukseen ajan. Toivottavasti ei olisi montaa reikää.

Yritän ehtiä jumpatakin tänään. Ihan kotona vaan. Ja yöksi menen töihin. Muutama yö valvomista edessä. Kaksi yötä kerrallaan menee aika helposti. Yövuorojen välissä tosin ei oikein ole elämää. Teen yövuoroja, koska ne tuovat pienen tauon raskaaseen arkiaherrukseen. Saan nukuttua kohtuuhyvin päivällä.

Yritän päivitellä tänne kuulumisiani loppuviikosta. :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat