Kirjoitukset avainsanalla tässä ja nyt

Kuvat: www.pixabay.com

Useimmiten me ihmiset pyrimme tekemään jatkuvasti suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Mietitään, mitä tehdään huomenna, kuukauden tai vuoden päästä.

Suunnitelmat ovat toki hyviä. Ja ilman suunnitelmia ei moni hieno ja arvokas asia koskaan toteudukaan. Eli on siis tärkeätä suunnitella tulevaa.

Mutta pitäisi myös muistaa elää tässä hetkessä. Jokainen hetki on ainutlaatuinen. Me elämme tälläkin hetkellä, vaikkemme tekisikään mitään kovin ihmeellistä juuri nyt. Muistetaan, että tämäkin hetki on sitä meidän omaa elämäämme.

Itse ajattelin joskus, että minun elämäni alkaa vasta sitten, kun lapset ovat isoja. Suunnittelin, mitä kaikkea teen, kun minulla sitten on vihdoin omaa aikaa. Nyt kun elän tätä vaihetta, missä minulla on enemmän omaa aikaa, niin ei tämä nyt sitten niin ihmeellistä olekaan. Ihan hyvää aikaa oli se aiempikin elämänvaihe.

Huilatkaa oikein kunnolla pääsiäisen pyhät, te jotka niin voitte tehdä! Eläkää tässä hetkessä. Älkää suunnitelko liikaa tulevaa!

Huomaatko sinä elää tässä hetkessä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat