Kirjoitukset avainsanalla nettitreffit

Nykyään on yleistä, että seuraa etsitään nettitreffeiltä. Se on helppo ja halpa tapa tutustua uusiin ihmisiin. Nettitreffipalveluja on useita erilaisia. Itsekin olen näitä käyttänyt jonkin verran. Ja nykyisen miesystäväni löysin Tinderistä.

Tinderissä oli hyvin tarjontaa 39 v naiselle. Matcheja tuli paljon. Itse en aloittanut keskusteluita. Kaikki matchit eivät lähettäneet viestiä. Suurin osa matcheista oli minua nuorempia miehiä, jotka menivätkin sitten heti suoraan asiaan. Eli he olivat kiinnostuneita lähinnä seksistä. En viitsinyt vastailla läheskään kaikille. Ja en ollut heti valmis lähtemään treffeille.

Nykyinen miesystäväni erottui porukasta siinä, että oli minua vuoden vanhempi ja osasi keskustella ensin kanssani pitkään muusta kuin seksistä. Viestittelimme pitkään ennen kuin tapasimme livenä.

Nyt olemme tapailleet jo yli vuoden. Oli kiva tutustua häneen. Onneksi uskalsin vielä yrittää löytää seuraa. Huonojakin kokemuksia ollut.

Oletteko te etsineet seuraa nettitreffeiltä?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat