Kirjoitukset avainsanalla anna-leena härkönen

Luin Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein kirjan. Valitsin tämän kirjan, koska se vaikutti minusta mielenkiintoiselta ja hauskalta lukea. Haaveilen myös lottovoitosta ja olen veikkauksen kanta-asiakas.

Tämä kirja ruokkii juuri oikealla tavalla lottovoittohaaveita. Kirjassa käsitellään myös niitä negatiivisia puolia, mitä lottovoittoon liittyy. Raha ei poista kaikkia ihmisen ongelmia.

Kirjan luettuani aloin sitten pohtia oikein tosissani, että mitä tekisin,  jos voittaisin jättipotin? Ensin varmastikin järkyttyisin voitosta. Sitten miettisin tarkkaan, että kenelle kerron asiasta. Tällä hetkellä olen päätynyt siihen ratkaisuun, että ensin kertoisin pojille. Ja varmasti olisi pian kerrottava muillekin, koska asumismuoto muuttuisi jne.

Maksaisin velat pois ja sijoittaisin rahat niin, että voisin elää koroilla lopun elämääni. Työnteon jatkamista mietin tarkemmin sitten, kun voitto osuu kohdalle. Todennäköisesti ainakin vähentäisin työntekoa. Tämän blogin pitämistä jatkaisin ehdottomasti.

Kylläpä se lottovoitto tosiaan olisi elämän kokonaan mullistava tapahtuma! Sitä odotellessa kituutellaan pienellä palkalla eteenpäin! Muista lotota tänään! Minä jo yhden rivin tein.😉

Lue lisää Anna-Leena Härkösestä https://otava.fi/kirjailijat/anna-leena-harkonen/

Kirjan pohjalta on tulossa elokuva. www.finnkino.fi/Event/302487

 

Kommentit (1)

Haaveilija
1/1 | 

Mä haaveilen joka kerta isosta potista pelatessa, no, pienempiäkin.
Maksaisin velat pois, etsisin pätevän sijoitusneuvojan ja lähtisin reissuun. Lähtisin maailmalle. Miettisin siinä reissussa vaihtoehtoja. Töihin ne ei tällaista lähes 50v ikäistä luuskaa enää halua, enkä siksi ei-niin-kiinnostavaa-kouluakaan jaksaisi käydä loppuun, joten sen suhteen ratkaisu olisi helppo. Mies lopettaisi työt. 
Talon jyräyttäisin maan tasalle ja mökin rakennuttaisin uudestaan. Asuntoasiaa miettisin tarkoin, koska joku tukikohta olisi hyvä olla. Joku sopivan pieni kämppä kahdelle riittäisi varmaan hyvin. 
Vaatevaraston uusisin ja itseäni hoitaisin. Muuten eläisin ihan normaalia elämää, ilman sen kummempaa pröystäilyä. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat