Kirjoitukset avainsanalla viikonloppu

Mitäs sinä teet tänä viikonloppuna? Minulla on koko viikonloppu töitä. Tällä hetkellä kuitenkin löhöilen suihkun jälkeen sohvalla. Taustalla kuuluu pyykkikoneen tasainen pyörintä.

Työpäivän jälkeen kävin kaupassa. Ostin vadelmadonitseja, kikhernesipsejä ja viinirypäleitä. Joskus voi vähän herkutella. Syötiin pojan kanssa donitsit ja sipsit nopeasti pois. Samalla poika kertoi minulle tulevista menoistaan. On ihan kivaa, että menoja on.  

Molemmilla pojillani on hyvät keskustelutaidot ja ovat myös empaattisia kuuntelijoita. Molemmilla sydän paikallaan. Olen minäkin onnistunut jossain asiassa. Nämä taidot ovat tärkeitä työelämässä.

Minulla on vähän tylsä viikonloppu, mutta toivottavasti sinulla on jännittävämpi. Minä taidan katsoa tv:stä jotain jännittävää ja mennä ajoissa nukkumaan.

Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle! Nähdään!

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Minä pääsen jo tänään aloittamaan viikonlopun. Minulla on siis kolme vapaapäivää peräkkäin. Pidennetty viikonloppuvapaa. On aikaa levätä ja tavata rakkaita ihmisiä. Hengähtää kiireen keskellä.

Tällä viikolla blogi on ollut hiljaa, koska en vain ole keksinyt mitään kirjoitettavaa. Toki myös työ verottaa sen verran, että aina ei jaksa/ ehdi kirjoittaa. Ehkä on ihan hyvä, että välillä on vähän hiljaisempaa. Kyllä niitä aiheita taas sitten tulee mieleen, kun on tullakseen.

Tänään heräsin klo 15 jälkeen päiväunilta, söin aamupalan ja lähdin käymään kaupassa kävellen hakemassa jääkaapin täydennystä. Raikkaassa ilmassa kävely kyllä piristää. Kaupasta tullessa olikin jo taas nälkä. Söimme itsetehtyä munakoisolasagnea. Se oli hyvää ja täyttävää. Nyt sitten löhöilen sohvalla ja katselen tv:tä. Maria Veitola on yökylässä Leo-Pekka Tähdellä.

Pohdin, että menen kyllä vielä tämän vuorokauden puolella nukkumaan uudelleen. Toivon saavani nukuttua hyvin aamuun asti. Aamulla sitten alkaa viikonlopun vietto. Minun viikonloppuuni kuuluu kuntoilua, hyvää ruokaa, leffoja ja treffit. Kaikkea sellaista siis, mitä tykkään tehdä. Nämä tekemiset vievät ajatukset pois työstä ja irtaudun työstä niin, että ensi viikolla en taas muista mistään mitään, kun menen töihin. Kyllä ne asiat sitten taas palautuvat mieleen kuitenkin.

Mitäs tässä sitten sen enempää jaarittelemaan tällä kertaa. Hyvää viikonloppua kaikille teille, jotka jaksoitte lukea tämän loppuun!

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Onpas tehokasta, jos saat kolmessa päivässä työasiat noin totaalisesti pois mielestä 👍 Mukavia vapaapäiviä sinulle!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Niin se on taas yksi viikko kulunut siihen pisteeseen, että odottelemme viikonloppua alkavaksi. Minulla se tosin tarkoittaa sitä, että olen viikonlopun töissä😀

Nämä kaksi arkivapaata yövuorojen jälkeen olivat aivan ihanat. Olin miesystäväni kanssa viettämässä liveaikaa hotellissa. Meillä on kaukosuhde, joka on kestänyt tällä hetkellä n. 10 kk. Kävimme syömässä ja elokuvissa. Napapiirin sankarit 3 oli valintamme. Elokuvassa oli joitakin ihan hauskoja kohtia, mutta kyllä se eka taisi olla näistä ainoa edes jotenkin hyvä. Yö hotellissa oli tällä kertaa ihanan hiljainen. Aamulla kävimme aamupalalla ja suunnittelimme tammikuulle yhteistä matkaa. Sitten oli aika erota. Aina jää pieni ikävä.❤ En halua pitää kiirettä suhteen etenemisessä. Olen niin varovainen.

Jumpattua on tullut kotona. Päivittäin 15 min.😊 Jos tänään jaksaisi lähteä ihan salille asti ja kävisi samalla kaupassa.

Hammaslääkärikäynti sujui muuten hyvin. Ensi viikolla yhden pienen reiän paikkaus ja suuhygienistillä käynti. Tällä tavoin pystyn ehkäisemään etten menetä hampaita liian nuorena.

Harrastukset alkavat ensi viikolla.😊 Karaokekurssi ja kirjoituskurssi. 

Lapset näin viimeksi eilen aamulla, kun lähtivät opintoihinsa. Kai he tänään johonkin aikaan tulevat kotiin. Ainakin pienempi poika. Isommallahan ei tietenkään enää ole kotiintuloaikaa😀

Leppoisaa viikonloppua teille! ☺Toivottavasti minullakin sellainen olisi töissä.😀

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat