Kirjoitukset avainsanalla Vaatteet

Suosin tummia sävyjä, kun ostan vaatteita. Käytän useimmiten tunikoita ja jegginsejä. Ne ovat mukavia ja käytännöllisiä.

Viime aikoina olen vähentänyt vaatteiden ostelua. Olen ostanut vain, mitä tarvitsen.

Aiemmin tein paljon enemmän hankintoja. Usein ne olivat heräteostoksia. Kun näin omaa kokoani olevan mielestäni ihanan tunikan alennettuun hintaan niin tokihan se piti ostaa.

Tykkään käyttää plusmallistojen vaatteita. Ne sopivat paremmin muodokkaalle vartalolle. 

Nanson vaatteita olen ostanut alennettuun hintaan paikallisesta tehtaanmyymälästä. Tykkään Nanson kuoseista ja vaatteet kestävät paremmin pesemistä.

Aiemmin ostin Finnwearin tuotteita, mutta tätä merkkiä ei enää ole.

Jonkin verran on tullut ostettua H&M:ltä, mutta nämä vaatteet ovat huonompi laatuisia ja menevät nopeasti huonoiksi.

Tykkäsin paljon konkurssiin menneen Seppälän vaatteista. Niitä löytyy jonkin verran kaapista.

Uusi tuttavuus minulle on ollut nettikauppa Jills. Siellä on ihania vaatteita. Olen ostanut joitakin ja ollut ihan tyytyväinen.

Kevät kun on tulossa niin on taas ajankohtaista päivittää vaatekaapin sisältöä. Netissä on kiva katsella ja suunnitella, minkälaisia vaatteita ostaisi. Voisin tehdä joitakin harkittuja valintoja.

Minkä värisiä vaatteita sinulla on eniten?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat