Kirjoitukset avainsanalla suomi

www.pixabay.com

Viime yönä palasimme tänne kylmään Suomeen. Lentomme oli kaksi tuntia myöhässä.

Meille ei ilmoitettu mitään syytä lennon myöhästymiseen. Pohdimme, olisiko syynä voinut ollut Helsinki- Vantaalla perjantai-iltana ollut vaaratilanne, jossa Norwegianin lentokone oli laskeutunut samalle radalle kuin toinen lentokone. Muitakin lentoja Suomeen oli nimittäin myöhässä. Tästä asiasta kuulimme taksikuskilta.

Laskeutumisen alkaessa mieleen hiipi väkisinkin ajatus, että mihinkähän mahdamme laskeutua, mutta onneksi laskeutuminen sujui hyvin. Pääsimme nopeasti passintarkastuksesta läpi ja matkalaukunkin sai nopeasti.

Taksinkin saimme nopeasti, mutta ensimmäinen taksikuski ei tiennyt, missä hotellimme on, joten vaihdoimme taksia. Toinen taksikuski oli ystävällinen ja vei meidät hotellille. Hän arveli, että ensimmäinen taksikuski ei tiennyt hotellia, koska ei halunnut lähteä ajamaan niin lyhyttä matkaa. Kaikkea sitä onkin. Ei ole enää takseihin niin isoa luottoa kuin nuoruudessa. Varsinkin, kun viime yönä Turussa taksikuski oli raiskannut naisen.

Tänään olen pessyt kaikki matkalla mukana olleet tekstiilini 60 asteisessa pesussa. Matkalaukku ja reppu ovat ulkona pakkasessa. Huomenna pyykkään lakanat ja imuroin koko asunnon. Luteita on aina hyvä pelätä, vaikka olinkin varovainen hotellissa enkä nähnyt mitään luteisiin viittaavaa huoneessamme. Hotellimme oli erittäin siisti. Huoneet siivottiin joka päivä ja hotellin lattiat pestiin monta kertaa päivässä.

Lomailen aina siisteissä hotelleissa. Tämän vuoksi oma asunto näyttää nuhjuiselta loman jälkeen. Taidankin ensi viikon aikana panostaa taas enemmän kodin viihtyisyyteen. Ja hyvin jaksaakin, kun on ollut viikon täydessä ylläpidossa.

Ensi viikolla aion hoitaa myös itseäni kuntoilemalla ja meditoimalla. Lisäksi luen kirjaa ja katson ehkä vähän televisiotakin. Sellaista leppoisaa kotona olemista. Akkujen lataamista kevään koitoksia varten.

Nähdään täällä tasaisesti joka toinen päivä ensi viikollakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat