Kirjoitukset avainsanalla stressi

www.pixabay.com

Usein huomaan haaveilevani täysin stressittömästä elämästä. Siinä elämässä ei koskaan olisi kiirettä eikä paineita. Eikä tietenkään mitään ikävää eikä ristiriitaista. Kaikki olisi vain yhtä iloa ja onnea ja kevyttä chillailua.

Harvemmin näin kenelläkään on. Useimmiten vapaa-aikakin on yhtä suorittamista. Pitää tehdä sitä ja tätä. Tavata ihmisiä, siivota, kuntoilla, jne. Pitää ehtiä tehdä kaikkea sellaista, mitä ei sitten työpäivinä ehdi ja jaksa.

Minä ainakin tarvitsen jokaiseen päivääni hetkiä, joissa voin vaan olla. Kun edes sen pienen hetken verran saa vaan olla niin taas jaksaa tehdä kaikkea ja suorittaa.

Tätä kirjoittaessani huomaan, mitä todella tälläkin hetkellä tarvitsen. Olen laiminlyönyt jo pitkään itselleni tärkeät meditointihetket. Eli nyt heti tästä hetkestä alkaen aion ottaa itselleni pienen meditaatiohetken päivittäin. Uskon, että stressini tulee lievittymään meditaation avulla todella paljon.

Kokeile sinäkin meditaatiota stressin poistoon. Esim. 15 min. päivittäin.

Tässä sinulle yksi youtubesta löytämäni harjoitus!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Joskus vaan tuntuu, että vapaa-aika ei tuo toivottua rentoutumista. Jos pelkäät jonkin asian olevan huonosti, etkä pysty sitä hetkessä muuttamaan hyväksi niin se kuormittaa sinua ihan hirveästi. 

Et osaa olla rennosti vaan ikävä asia pyörii mielessäsi lähes koko ajan. Se pyörii mielessä niin kauan, että asiaan tulee selvyys.

Silloin kun tällainen tilanne jatkuu pitkään niin siihen turtuu niin että alkaa ajattelemaan elämän olevan nyt vain tätä. 

Tämän takia minä haluan ottaa asioista selvää, ennen kuin tilanne pahenee entisestään. Ja hoidan tilanteen mahdollisimman nopeasti hyväksi. Teen sen minkä pystyn.

Oletko sinä joskus stressaantunut asiasta, mitä et voi heti korjata?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat