Kirjoitukset avainsanalla Rakkaus

www.pixabay.com

Tällä hetkellä on ihanan onnellinen olo. Mies nukkuu ja minä kirjoitan tätä postausta. On hyvä olo, kun saadaan olla yhdessä ilman keskeytyksiä ja kiirettä. Voisi sanoa, että täällä on rakkautta.

Olen silti onnellinen arkielämässäkin. Sielläkin on rakkautta, mutta erilaista. Läheisistä välittämistä, kotona ja töissä. Kukapa tekisi sairaanhoitajan töitä ellei yhtään välittäisi toisista ihmisistä. Ei se palkka ole tärkein vaan että saa tehdä työtä, johon on saanut kutsun jo nuorena.

En nyt kuitenkaan tarkoita, että en tarvitse lisää rahaa. Mutta välitän toisista ja haluan työolot myös kuntoon. Lisää työkavereita saa tulla, jos heitä vain jostain löytyy.

Oletko sinä onnellinen?

Nähdään!

Rakkaudella, Sanna

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Olen ollut kohta jo kolme vuotta etäsuhteessa eri kaupungissa asuvan miehen kanssa. Tapailemme muutaman viikon välein ja käymme muutamia kertoja vuodessa yhteisillä lomamatkoilla. Viestittelemme kuitenkin päivittäin toistemme kanssa ja tiedämme lähes kaikki toistemme asiat.

Emme ole vielä ainakaan vakavissamme puhuneet siitä, että onko aikomus joskus muuttaa yhteen asumaan. Kummallakin on työpaikka siellä, missä asuu, joten ei niistä oikeastaan kannata luopua. Jos pitäisi luopua niin sitten se olisin minä, joka luopuu. Sillä minulle varmasti löytyy miehen kotikaupungista töitä, ainakin määräaikaisia. Miehen työllistyminen Tampereella ei välttämättä toteutuisi. Minä muuttaisin miehen luo asumaan ja hän ostaisi ruokaa minullekin, kunnes taas saisin rahaa. Silloin tietenkin maksaisin oman osuuteni elämisestä.

Toinen asia mikä vaikuttaa siihen, että ei olla edetty yhteen muuttamisessa on ikääntyvät vanhemmat. Minä olisin tämänkin asian suhteen se, joka voisi muuttaa, sillä minulla on kolme sisarusta, jotka voivat auttaa vanhempiani.

Ajankohtaista yhteen muutto voisi olla sitten, kun kuopus on muuttanut omilleen asumaan. Ja asunnostakin minä pääsen helposti eroon, koska asun vuokralla. Möisin ja antaisin pois nykyiset tavarani. Lähtisin muutaman matkalaukun kanssa kohti miehen kotikaupunkia. Siinä olisi minulle uusi alku.

Olisihan se yhteen muuttaminen ihanaa, mutta etäsuhteessakin on omat hyvät puolensa. On paljon omaa aikaa. Saa tehdä mitä milloinkin itse haluaa. Ja kun näkee harvemmin niin osaa arvostaa toista ihan eri tavalla kuin jos asuisi yhdessä. Saa tavallaan molemmat sekä suhteen että vapauden. Sopii hyvin minulle, joka olen viimeksi asunut yhdessä miehen kanssa n. 20 v sitten. Tiedän kyllä silti hyvin mitä miespuolisten ihmisten kanssa eläminen on sillä olenhan synnyttänyt ja kasvattanut kaksi poikaani aikuisiksi.

Saapi nähdä muutammeko oikeasti vielä jonain päivänä yhteen. Mitäs luulette, miten tulee käymään?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Miehen perässä muuttanut. En suosittele. Kaikki kaverit jäi, hehku yhteisestä tapaamisista jäi, arki elämää ja paljon paljon yksin oloa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat: www.pixabay.com

Kun täytyy valita kaksi tärkeintä asiaa elämässäni niin valitsen ehdottomasti rakkauden ja terveyden.

Rakkauteen kuuluu välittäminen läheisistä ja tietenkin kaikista muistakin. Itseäänkin kannattaa muistaa rakastaa. Itsestään on tärkeätä jaksaa pitää huolta. Muuten ei jaksa huolehtia muistakaan. 

Terveys on toinen tärkeä asia. Terveyttä ei monestikaan osaa arvostaa ennen kuin sen menettää. Terveyden eteen kannattaa tehdä töitä. Syödä terveellistä ruokaa, nukkua ja liikkua tarpeeksi. Terveys ei silti kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Sen voi menettää, vaikka eläisi täydellisen terveellisesti. Joku voi olla aina terve, vaikka elämäntavat olisivat huonot.

Toivon teille kaikille rakkautta ja terveyttä!

Mitkä ovat kaksi tärkeintä asiaa sinulle?

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Rakkaus ja terveys ovat niin ikään minulle tärkeitä. Tulee vain liian vähän tehtyä terveyden eteen asioita. Sitä kyllä tietää, mitä pitäisi tehdä, mutta käytännön toteutus usein ontuu. Sama rakkauden suhteen: enemmän pitäisi tavata tärkeitä ihmisiä ja pitää suhteita yllä. Mutta onneksi parhaat ystävyydet eivät kuitenkaan katkea, vaikka tapaamisten välillä olisi välillä pitkäkin aika. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Rakkaalleni!

 

 

 

Tiedäthän, että olet minulle tärkein ihminen maailmassa. En voisi kuvitella elämää ilman sinua. Mitä tekisinkään, jos sinut menettäisin. Tiedän, että tunnet samalla tavalla. Meitä ei voi mikään erottaa toisistamme.

 

Muistatko, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Jäimme tuijottamaan toisiamme. Tiesimme molemmat heti, että siinä on se ainoa oikea rakkaus. Rakkaus, joka ei kuole koskaan.

 

Ajattelen sinua päivittäin. Vaikket olisi vieressäni tulet mieleen aina vain jostakin. Rakastan sinun komeata ulkonäköäsi. Rakastan ääntäsi ja tuoksuasi. Rakastan kaikkea sinussa.

 

Rakastan sitä, kun puhut minulle hellästi ja huolehtivasti. Rakastan hellää katsettasi. Rakastan epäitsekästä luonnettasi.

 

Rakastan kosketustasi. Se tuntuu parhaimmalta maailmassa. Kun suutelemme maailma pysähtyy. Elämme vain siinä hetkessä. Kaikki muu kaikkoaa ympäriltämme. On vain me kaksi, sinä ja minä.

 

Sanomme tänään kyllä toisillemme. Olemme valinneet toisemme. Ja tulemme niin jatkossakin tekemään. Kannan sormustasi ikuisesti. Rakastan sinua ainiaan.

 

Haluan rakastaa sinua vielä, kun olemme vanhoja ja ryppyisiä. Menemme yhtäaikaa vanhainkotiin. Yhteiset lapsemme tulevat meitä katsomaan ja lapset ovat ylpeitä meidän koko elämämme kestäneestä rakkaudesta. Kestämme yhdessä kaikki edessä olevat vaikeudet. Taistelemme yhdessä niitä vastaan. Rakkaudella voitamme kaiken.

 

Sinun ikuisesti, Rakkaasi

 

 

P.S. Teksti on kuvitteellinen ja kirjeen henkilöt eivät ole todellisia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat