Kirjoitukset avainsanalla Opiskelu

www.pixabay.com

Uusiin ihmisiin tutustuminen ei aina ole helppoa. Tutustuminen vaatii oikean ajan ja paikan. Toiseen ihmiseen tutustuminen vie aikaa ja usein rahaakin.

Kouluaikoina oli helppo tutustua ja niiltä ajoilta onkin jäänyt kavereita, joita tapaa edelleen. Lasten ollessa pieniä en jaksanut ja ehtinyt panostaa kaverisuhteisiin juurikaan ja koska tulin äidiksi nuorena olin ainoa, jolla oli vauva. Toiset jatkoivat sitä opiskelijaelämäänsä. Minä hoidin pientä vauvaa, vaikka olin ihan lapsi vissiin itsekin vielä. Onneksi kuitenkin pystyin jatkamaan opintoni loppuun äitiysloman jälkeen. Ja kyllä mä sit kavereitakin vielä tapasin.☺

Sitten tulikin työelämään siirtymisen vuoro. Työelämässä tapaa paljon ihmisiä. Monesti onkin työpäivän jälkeen niin väsynyt ihmisiin, että ei kaipaa juurikaan seuraa vapaa-ajallaan.😀

Harrastuksiin en ole mennyt sen takia, että tapaisin uusia ihmisiä. Olen halunnut kehittää niitä taitojani esim. laulamista ja kirjoittamista. 

Miesystäväni löysin Tinderissä. Juttelimme siellä pitkään ensin ja sitten vasta tapasimme. Nettideiteissä on aina oma riskinsä. Ikinä ei voi olla varma, mitä tulee vastaan. Tämä juttu kuitenkin nyt on toiminut ihan hyvin.❤

Eli uusiin ihmisiin voi siis tutustua monissa paikoissa. Tutustuminen vaatii kuitenkin hieman rohkeutta ja vie oman aikansa. 

Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että mieluummin panostan ihmissuhteissa laatuun kuin määrään. Hyvä, kun ehtii tavata niitä jo olemassa olevia kavereitaan!❤

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kumpa voisi omalle kohdalle sanoa samaa..
Todella vaikea löytää tosi ystäviä.. ja kumppanille ei ole kelvannut muotin ulkopuolella olo...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut tarve kirjoittaa ajatuksistani ja elämästäni. Kirjoittaessa on helppo purkaa ja jäsentää ajatuksiaan ja tunteitaan.

Jotenkin näin syksyn saapuessa on minulla aina ollut halu aloittaa jotain uutta. Tänä syksynä olenkin ilmoittautunut muutamaan uuteen harrastukseen ja jatkan vanhoja. Olen myös innoissani siitä, että lähden ihan yksinäni omalle lomalle ihan ulkomaille asti. Kohteen paljastan myöhemmin.

Lasten opinnot ovat alkaneet. Tänä syksynä molemmat pojat ovat jo opiskelijoita. 19 v opiskelee korkeakoulussa teknisellä alalla ja hänellä tuntuukin olevan todella tiivistä opiskelijaelämää. Hän asuu vielä kotona. Mielestäni 21 v on järkevä ikä muuttaa omaan asuntoon taloudellisista syistä. Siihen on vielä hieman aikaa.

Pienempi poika täyttää 16 v ja aloitti juuri lukion. Hänen lukio-opintonsa tulevatkin huomattavasti kalliimmaksi kuin isoveljen. Ostin hänelle osamaksulla kannettavan tietokoneen ja kirjat on tarvinnut ostaa uusina, koska opetussuunnitelma vaihtui v. 2016. Mutta lasten opinnot ovat minulle ihan ykkössijalle. Tulevaisuuteen kannattaa panostaa.

Kohta lähden hammaslääkärille käymään. Varasin vuositarkastukseen ajan. Toivottavasti ei olisi montaa reikää.

Yritän ehtiä jumpatakin tänään. Ihan kotona vaan. Ja yöksi menen töihin. Muutama yö valvomista edessä. Kaksi yötä kerrallaan menee aika helposti. Yövuorojen välissä tosin ei oikein ole elämää. Teen yövuoroja, koska ne tuovat pienen tauon raskaaseen arkiaherrukseen. Saan nukuttua kohtuuhyvin päivällä.

Yritän päivitellä tänne kuulumisiani loppuviikosta. :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat